03 / 05 / 2024

dap bumerang satış ofisi

dap bumerang satış ofisi

Dap Bumerang nerede sorusunun yanıtı şöyle: Merkez Mah. Seçkin Sok. 2-4/A Çağlayan - Kağıthane - İstanbul - Dap Yapı Bumerang projesi satış ofisi telefon numarası: 444 33 39

Dap Bumerang fiyat!

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Bumerang projesinde 80 adet ofis ve 15 adet dükkan bulunuyor. Dap Bumerang fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için 444 33 39 no'lu telefonu arayarak satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz...

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından, satış pazarlama faaliyetleri çerçevesinde, Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılmasına karar verildi. İşte şirketten gelen o son dakika açıklaması...

Yeni Levent'te 1.3 milyar TL'lik satış! DAP Gayrimenkul rakamları tek tek açıkladı! 

DAP Gayrimenkul, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle geliştirilmekte olan projelerdeki son durumu açıkladı. İşte DAP Gayrimenkul'un açıkladığı satış rakamları...

DAP Çeşme'de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde topraktan satışlar başladı.  DAP Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi ile ilgili detaylar...

Dap Gayrimenkul, Kocaeli'de 4 arsa satın aldı!

Dap Gayrimenkul Geliştirme, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, 200 ada 37, 38, 39, 40 numaralı parsellerdeki arsaları satın almak üzere arsa sahibiyle bugün sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre, Dap Gayrimenkul, arsa üzerinde geliştirilecek projenin hasılatının yüzde 28'ini arsa sahibine ödeyecek. 

DAP Yeni Levent ön satışta! Yeni proje!

Dap Yapı'nın Levent'te hayata geçireceği Yeni Levent projesi ön satışa çıktı. Projenin 1. etabında 448 adet konuta yer veriliyor.

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini Ağustos ayında başlatmıştı. DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışa sunulacak. 

DAP YAPI Garden Hills satışta!

Geçtiğimiz günlerde ön talep sürecinin başladığı DAP YAPI Garden Hills'te konut satışı başladı. Proje dahilinde daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

Konutta oyunun kuralları değişti!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, havalı satış ofislerinin ve yüksek bütçeli TV reklamlarının artık konut satışında yeterli olmadığını söylüyor. 

DAP İzmir’in yüzde 78’i satıldı!

DAP Yapı tarafından İzmir'de inşa edilen DAP İzmir’de teslim tarihi önce çekildi. Yüzde 78’i satılan projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatında son gün!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 2 blok halinde yükselen Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi sunuluyor. Projede topraktan senetle satış fırsatı bugün sona eriyor..

Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatı!

31 ve 32 katlı iki ayrı kulede, 707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatı sunuluyor..

dap bumerang satış ofisi Haberi

dap bumerang satış ofisi

15 adet dükkan meydana gelen Dap Bumerang projesi İstanbul Kağıthane'de konumlandırılıyor. 12 bin metrekare arsa alanına sahip olan Dap Bumerang Kağıthane projesi ayrıca 80 adet ofis bulunuyor. Dap Bumerang nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Ofis alanları 68 metrekare ile 132 metrekare arasında değişen Dap Bumerang projesinde yüzde 30 peşinat verilerek ofis sahibi olunabiliyor.  Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Bumerang projesinde satışlar devam ediyor. 


Dap Bumerang nerede sorusunun yanıtından önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim. Kağıthane Dap Bumerang projesinin içerisinde concierge, cafe, restoran ve fitness merkezi gibi donatılarda mevcut durumda.


Kağıthane Dap Bumerang projesi lokasyon olarak Büyükdere Caddesi'ne 4 dakika, Adalet Sarayı'na 2 dakika, Bauhaus'a 1 dakika, Maslak'a 7 dakika,  E-5 yoluna 2 dakika ve Taksim'e 10 dakika mesafede inşa ediliyor.


Dap...