02 / 05 / 2024

DAP İstmarina teslim tarihi

DAP İstmarina teslim tarihi

Dairelerin metrekaresi 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu İstmarina Kartal Evleri, DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede firma bünyesinde 30 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

İst Marina Kartal nerede?

Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olarak yaşama geçirilen İst Marina Kartal nerede sorusuna İstanbul Kartal sahili cevabı veriliyor. Toplam 1.467 konuttan meydana gelen projede daire satışları devam ediyor...

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi!

11 blok halinde yükselen Validebağ Konakları 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje 368 konuttan meydana geliyor.  İşte DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi...

Dap İzmir Evleri teslim tarihi!

Dap Yapı İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Dap İzmir Evleri teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

Kartal İstmarina Rezidans projesi "Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

DAp Yapı imzası taşıyan Validebağ Konakları 368 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

Dap İstmarina fiyat listesi 2017!

Dap İstmarina fiyat listesi 1+1'lerde 816 bin TL'den başlıyor. İstmarina Kartal projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi!

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi bu yıl Nisan ayı olarak belirtiliyor. Adam Kule'de daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Dap Teras Kule ne zaman teslim?

DAP Yapı tarafından inşa edilen Teras Kule projesi 30 katlı 2 kule olarak tasarlandı. Peki Dap Teras Kule ne zaman teslim?

Dap Yapı İstmarina projesi fiyat!

Dap Yapı İstmarina projesinde daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor. İstanbul Kartal'da yükselen İstmarina projesinde yüzde 10 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Dap Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı!

Dap Yapı, farklı mimarideki projelerine bal peteğini ekledi. Taksim'de yer alan Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı. Sıfır faizle 72 ay vade yapılıyor

Dap Petek Evleri teslim tarihi!

Dap Petek Evleri teslim tarihi 8 ay olarak belirtiliyor. 13 katlı tek blok halinde inşa edilen projede 112 adet konut, 5 adet mağaza ve 15 adet ofis bulunuyor.

Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim?

Denize yakın konumda inşa edilen Adam Kule Rezidans'ta 254 tane daire ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim edilir?

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor!

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı projede 1.423 adet daire ve 100 adet bağımsız ünite yer alıyor.

DAP İstmarina teslim tarihi Haberi

DAP İstmarina teslim tarihi

Peşinatların Şubat 2015'te ödendiği İstmarina Kartal projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yaşama geçiriliyor. Proje, 1,476 adet daireden oluşuyor.


İçerisinde katları 32 ila 38 arasında değişen 5 bloğun bulunduğu Kartal İstmarina projesinde banka kredili ödemelerde 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor.


Teslimlerine 2016 yılının Ağustos ayında başlanması planlanan İst Marina Kartal projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Firma bünyesinde 30 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanan DAP İstmarina Kartal projesinde stüdyo, 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri mevcut. 


DAP Yapı İst Marina'da; cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 


Telefon: 444 43 46

Web: