04 / 05 / 2024

DAP Kartal İstanbul Marina ödeme planı

DAP Kartal İstanbul Marina ödeme planı

DAP Kartal İstanbul Marina ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Katları 31 ila 38 arasında değişen 5 bloktan meydana gelen proje, Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olma özelliği taşıyor...

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

DAP Yapı İzmir'e sürprizlerle geldi!

DAP Yapı İstanbul dışındaki ilk konut projesini hayata geçirdiği İzmir projesinin kampanyasını "Bu büyük fırsatın eşi  benzeri kaçırıldığında tekrara, telafisi yok" sloganıyla basına duyuruyor. 

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 

Zer Kartal basın lansmanı 27 Eylül'de!

Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğiyle hayat bulan projesi Zer Kartal, İstanbul’un gözde semti Kartal’da yükselecek.

DAP Yapı'dan İzmir'e yeni proje!

DAP Yapı, İstanbul dışındaki ilk konut projesini İzmir'de inşa etmeye hazırlanıyor. 2-3 aya temel atılacak proje 30'ar katlı 2 bloktan oluşacak.

Dap Teras Kule Kartal konut fiyatları!

Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Kartal Teras Kule Dap fiyatları!

Teras Kule projesi Dap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Peki Kartal Teras Kule Dap fiyatları ne kadar?

Dap Yapı Teras Kule Kartal fiyatları!

Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Teras Kule projesi, İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. Dap Yapı Teras Kule Kartal fiyatları 370 bin TL'den başlıyor...

Dap Teras Kule Kartal'da 120 ay sıfır faiz fırsatı!

Dap Yapı'nın İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği Teras Kule projesinde aylık 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

DAP Validebağ Konakları satışta!

Dap Yapı İstanbul Validebağ’daki projesini erken satışa sundu. Satış ofisi kurulmayan projede evler çadırda satılacak.

Kartal'ın çehresi yeni projelerle değişecek!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz." dedi

Adam Kule projesi Nisan'da teslim edilecek!

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insan”dan alan Adam Kule projes’nden ev sahibi olmak isteyenlere teslimden önce çok cazip fırsatlar sunuyor.

Dap Kartal Teras Kule Evleri ödeme!

Teras Kule Evleri, İstanbul Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde inşa ediliyor. Dap Yapı imzası ile yükselen proje 360 daireli olarak planlandı.

DAP Kartal İstanbul Marina ödeme planı Haberi

DAP Kartal İstanbul Marina ödeme planı

Sosyal alanları arasında; çocuk oyun alanları, cafe, restoran, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, otopark, güvenlik yer alan DAP Kartal İstanbul Marina ödeme planı haberimizin içerisinde bulunuyor. Projede yer alan daireler 37 ila 456 metrekare arasında alanlara sahip.


İçerisinde; cami, rezidans, marina, okul,  ofis, otel ve hastane bulunan İstanbul Marina Kartal nerede sorusuna İstanbul Kartal cevabı veriliyor. 5 blok halinde yükselen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri mevcut. 


DAP Kartal İstanbul Marina ödeme planı kapsamında ödemelerde banka kredisi kullanılıyor. Satışlara "Dünyanın en iyi karma yaşam projesi" sloganı ile devam edilen proje, DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 



62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde...