17 / 05 / 2024

DAP kütüphane desteği

DAP kütüphane desteği

DAP İdaresi ile Erzurum İl Müftülüğü arasında Palandöken ilçesinde 3 semt kütüphanesi kurulması için protokol imzalandı. Müftü vekili Celal Büyük, kütüphanelerin kurulumuna destek olan DAP İdaresine teşekkür etti.

Doğal gaz desteği ödemeleri başladı! 383 bin haneye 304,5 milyon TL verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi olan toplamda 383 bin haneye toplam 304,5 milyon TL doğal gaz tüketim desteği ödeneceğini duyurdu.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Üniversite öğrencilerine 4 bin liralık eğitim desteği müjdesi! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Yeni akademik dönemin başlaması ile beraber, eğitim desteği ödemeleri ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte belediyeler tarafından verilen eğitim desteği ile ilgili detaylar...

Ev, araba alacaklara müjde! Sinpaş Yapı faizsiz finansman desteği verecek!

Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Sinpaş, hızlı bir ivme ile büyüyen araç ve konut talebine karşılık, faizsiz finansman desteği sağlayacağını duyurdu.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Aile Bakanlığından elektrik tüketim desteği! Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT'ye gitmek yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Elektrik Tüketim desteği. Peki, ETD'den kimler faydalanıyor.

YÖK'den deprem bölgesi için dil desteği geldi! Tüm akademisyenler yararlanabilir!

YÖK 2022 yılında Akademik Yabancı Dil desteği projesini başlatmıştı. Bu yıl yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgelerindeki 16 üniversite, toplamda 240 kontenjanı olan bir program düzenlediğini duyurdu. Bu programdan faydalanmak isteyen doktor öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğre

Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri – Nisan 2023 Günlenlenmiş liste!

Xiaomi, son güncellemesiyle EOS listesine eklenen telefonların artık güncelleme desteği almayacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Çiğ süt desteği kimlere ödenecek?

Çiğ süt desteği  bütçede hayvancılığın desteklenmesine ait pay edilen ödenekten ödenecek. Bakanlıkça lazım gelen ücretin aktarılmasını takiben banka vesilesi ile ödenecek.

Kış desteği ihtiyacı olanlara yardım yapılacak! Başvuru yapanlar hesapları kontrol etsin!

Türkiye genelinde çeşitli belediyeler tarafından ihtiyaç sahibi olan hanelere kış desteği ödemesi yapıldı. Bu kış desteği ödemesine başvuru yapanların banka hesaplarını kontrol etmeleri söylendi. 

Çiğ süt desteğinde önemli duyuru! Prim desteklerinin ödeneceği tarih açıklandı

Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiğ süt prim desteği bekleyen çiftçilerle alakalı bir ilan yayınladı.   Ekim, Kasım ve Aralık ayları için geçerli olmak üzere çiğ süt destekleme icmallerinin  21 Şubat’ta askıya çıkarılacağını söyledi.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

DAP kütüphane desteği Haberi

DAP kütüphane desteği

Doğu Anadolu Kalkınma Projesi (DAP) İdaresi ile Erzurum İl Müftülüğü arasında, Palandöken ilçesinde üç semt kütüphanesi kurulması için protokol imzalandı. DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığındaki imza törenine, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Erzurum İl Müftü Vekili Celal Büyük, DAP İdaresi Başkan Yardımcısı Volkan Güler, DAP İdaresi Beşeri, Sosyal ve Kurumsal Gelişme Koordinatörü Ferhat Gök, semt kütüphanesi kurulacak camilerin imamları ile dernek başkanları katıldı. Demir, burada yaptığı konuşmada, bölge illerinde kurulması düşünülen semt kütüphanelerinin pilot uygulamasının 2015 yılında Erzurum'da başladığını ifade etti.


DAP İdaresinden kütüphane desteği


Demir, camilerde kurulacak kütüphanelerin düşünsel gelişime katkı sağlayacağını belirterek, şöyle dedi:


"DAP Bölgesinde Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi ile bölgede 87 farklı noktaya semt kütüphanesi kurmayı amaçlıyoruz. Söz konusu projeyi yıl sonuna kadar tamamlayarak, kitapsever herkesi kütüphaneyle buluşturmak...