01 / 05 / 2024

dap ofis

dap ofis

Ofis alanlarının 68 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Dap Bumerang Çağlayan'da fiyatlar 510 bin TL'den başlıyor...

Bumerang Ofis, Dap Yapı tarafından Çağlayan'da inşa ediliyor!

Ofis fiyatlarının 510 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bumerang Ofis projesi, Çağlayan'da Dap Yapı tarafından inşa ediliyor...

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Dap Teras Kule ofis fiyatları!

Dap Teras Kule ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da faizsiz 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

İstMarina Ofis'te ön talep başladı!

İstanbul Kartal'da Dap Yapı'nın hayata geçirdiği İstMarina ofisler için ön talep dönemi başladı. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.

İstmarina Kartal satılık ofis!

İstmarina Kartal satılık ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor. Toplam 100 adet bağımsız birimin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule Babalar Günü kampanyası!

Dap Yapı Adam Kule Babalar Günü kampanyası kapsamında 79 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Home ofis, ofis ve rezidans dairelerden oluşan proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Adam Kule Dap Yapı ne zaman satışta?

Tek blok şeklinde yükselen projede rezidans, home-office ve ofis yer alıyor. Projede toplam 350 adet home-office bulunuyor. Peki Adam Kule Dap Yapı ne zaman satışta?

DAP Yapı Adam Kule projesi yoğun ilgi gördü!

DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule projesi için ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

DAP Yapı Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

DAP Yapı, Kartal Dragos'ta konumlandırdığı yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı. Rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje, ön talep döneminde yoğun ilgiyle karşılaştı.

Adam Kule Dap Yapı satış ofisi!

Adam Kule Dap Yapı satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen projede toplamda 350 civarında ofis yer alacak.

Adam Kule Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Dap Yapı iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansman öncesinde ön talep toplayan proje rezidans, home ofis ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor.

Dap Yapı Adam Kule lansman öncesi fiyatları!

Dap Yapı'nın Maltepe Dragos'ta yeni hayata geçireceği ofis projesi olarak yükselecek olan Adam Kule'de lansman öncesi fiyatları 199 Bİn TL'den başlıyor. Projenin tanıtım toplantısı Mayıs ayında yapılacak.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Yapı Pendik projesi!

Dap Yapı, Pendik'te 1.5 milyar TL'lik yatırım yapacak. Konut, ofis, otel ve üniversite inşa edilecek. Dap Yapı Pendik projesi 175 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

dap ofis Haberi

dap ofis

Z Ofis'in yan tarafında hayata geçirilen Dap Bumerang Ofis projesi, Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Çağlayan'da konumlandırılan projede 80 adet ofis, 15 adet ticari birim bulunuyor.


8 katlı olarak yükselen Dap Bumerang Ofis projesinde teslimler 2015 yılının içerisinde gerçekleşecek. Proje A Plus ofis özelliğiyle tasarlanıyor. 


30 aya kadar vade ile ofis sahibi olunabilen Dap Bumerang Ofis projesinde fiyatlar 510 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ofis alanlarının 68 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Dap Bumerang Ofis projesinde mevcut olan dükkan ve ofislerin tavan yüksekliği 4 metre, normal katlarda bulunan ofislerin tavan yüksekliği ise 3,5 metre olarak tasarlandı.


Telefon: 444 33 39