27 / 04 / 2024

Dap Petek satış ofisi

Dap Petek satış ofisi

Dap Petek Taksim Konutları 13 katlı tek blok şeklinde tasarlandı. Daire teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan projede fiyatlar 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Dap Petek Taksim Evleri iletişim!

Dap Petek Taksim projesinde 112 adet konut ve 15 adet ofisin yanı sıra 5 adet mağaza bulunuyor. Dap Petek Taksim Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dap Petek Taksim fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de Rixos Otel'in yanında yer alan Dap Petek Rezidans projesinde daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Dap Petek Taksim fiyat listesi haberimizde mevcut.

Taksim Dap Petek ödeme planı!

Lansman öncesi fiyatlarıyla bu hafta satışa sunulan Dap Petek Rezidans projesi 13 katlı blok halinde yükseliyor. Taksim Dap Petek ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Dap Petek satılık daire!

Dap Petek satılık daire sayısı 112, dükkan sayısı ise 5 olarak belirlendi. Fiyatların 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 13 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Dap Petek satış ofisi!

Dap Petek satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Ön talep toplanan proje bu hafta satışa çıkacak. Rezidans ve ofislerden oluşan proje Taksim'de yükseliyor.

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

Konutta oyunun kuralları değişti!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, havalı satış ofislerinin ve yüksek bütçeli TV reklamlarının artık konut satışında yeterli olmadığını söylüyor. 

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir satış ofisi adres!

Dap İzmir satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.  707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Dap İzmir satış ofisi!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti verilen Dap Yapı İzmir projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Projede 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor..

DAP Yapı satış ofislerinde hafta sonuna özel barbekü etkinliği!

DAP Yapı, 3 farklı satış ofisinde hafta sonuna özel etkinlikler yapıyor.  Hafta sonu etkinlikleri 4-5 Kasım tarihlerinde Validebağ Konakları’nda devam edecek.

DAP Yapı İzmir projesini çadırda satıyor!

DAP Yapı İzmir projesini çadırda satıyor. DAP İzmir daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 8 indirim fırsatı sunuluyor.

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 

Dap Yapı İzmir projesi bu ay satışta!

Dap Yapı'nın İzmir'de inşa edeceği yeni projesi bu ay satışa çıkıyor. Projede lansman öncesi yüzde 50'ye varan indirim kampanyası sunuluyor..

DAP Validebağ Konakları'nın yüzde 55'i satıldı!

DAP Yapı'nın Anadolu Yakası'mn en değerli doğal alanı Validebağ Korusu'nun yanı başında inşa ettiği Validebağ Konakları'nın yüzde 55'i satıldı.

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık!

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık konut seçenekleri 1+1'den 6+1'e kadar tasarlanıyor. Projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Dap Taksim Petek Residence ev fiyatları!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Taksim Petek Rezidans projesinde anahtar teslimler başladı. İşte Dap Taksim Petek Residence ev fiyatları...

Taksim Petek Residence satılık!

Anahtar teslimlerin başladığı Taksim Petek Residence satılık daire fiyatları 1 milyon 36 bin dolardan başlıyor. Projede 112 rezidans, 5 dükkan ve 15 ofis yer alıyor.

Dap Petek satış ofisi Haberi

Dap Petek satış ofisi

Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks olarak dizayn edilen Dap Yapı Petek Taksim Evleri projesinde 112 tane konut, 15 tane ofis, 5 tane mağaza yer alıyor. 


Taksim Dap Petek projesinde 1 oda 1 salonlar 105-138 metrekare, 2 oda 1 salonlar 110-160 metrekare, 3 oda 1 salon dubleks evler ise 200-238 metrekare alanlardan oluşuyor. 


Dap Petek Taksim Konutları 'nın ödeme seçenekleri arasında yüzde 40 peşinatta, kalan bedel için 24 ay 0 faiz avantajı mevcut. Projede 132 bağımsız birimden meydana geliyor. 


Fitness ve pilates salonu gibi sosyal imkanların yer aldığı  Dap Petek Taksim Rezidans 'ta;  kat asistanı, toplantı odası havuz, residence için reception, concierge hizmeti, depo alanı, sauna, buhar odası da mevcut.


Dap Petek Taksim Konutları iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: