28 / 04 / 2024

Dap Vadisi adres

Dap Vadisi adres

İstanbul Kağıthane'de hayata geçen Dap Vadisi projesinde geri sayım başladı. 932 ofisin bulunduğu Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

DAP Vadisi'nde 3 ofis binasının inşaatı tamamlandı!

Kağıthane'nin Çağlayan bölgesini Dap Vadisi olarak ilan eden Dap Yapı, bölgeye içinde 932 adet A plus ofisin olduğu 6 projeyi götürdü. Projede 3 ofisin inşaatı bitti...

Dünyada bir ilk, Dap Vadisi'nde bedava ofis!

İStanbul Avrupa yakasında Kağıthane'ye bağlı Çağlayan'da hayata geçirilen Dap Vadisi projesinde ofis fiyatları 193 bin liradan başlayarak yükseliyor. Dap Vadisi projesinde satış süreci devam ediyor...

Dap Vadisi adres bilgileri!

Dap Vadisi adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dap Vadisi projesi 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför ve terzi bulunuyor...

Dap Vadisi nerede?

Dap Vadisi projesinin satış süresi başladı. İçerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındıran proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Dap Vadisi nerede?

Dap Vadisi iletişim!

Dap Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dap Yapı bünyesinde ödeme imkanının sunulduğu proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'un Kağıthane ilçesinin Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor.

Dap İzmir satış ofisi adres!

Dap İzmir satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.  707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

Vira İstanbul Beylikdüzü adres!

Vira İstanbul Beylikdüzü adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri!

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Ankara Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

İstmarina Kartal adres bilgileri!

İstmarina Kartal adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. 1.463 adet daireden oluşan İstmarina Kartal projesi Dap Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres bilgilerine göre proje, G 84 Bulvarı Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 1. etapta bu yıl eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Dap Vadisi adres Haberi

Dap Vadisi adres

DAP Holding tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen Dap Vadisi projesinde geri sayım başladı. 932 ofisin bulunduğu Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor. 



Projelerde Ofis Yönetim Sistemi ile ek personel giderlerine gerek kalmadan ofis hizmetleri veriliyor. 

Projelerde mini golf sahası, helikopter pisti, kafe ve restoranlar, spor salonları ve alışveriş merkezleri yer alıyor. Şirket yetkilileri, ofislerin yüzde 35 ile yüzde 100'e varan oranda prim yaptığı ifade...