02 / 05 / 2024

Dap Vadisi kağırhane satılık

Dap Vadisi kağırhane satılık

Dap Vadisi'nde lansman fiyatları için son gün 30 Kasım. 932 bağımsız bölümden oluşan projede 400 adet ofis satışa sunuldu. Projede Dap Yapı bünyesinde 36 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Silikon Vadisi Bankası ''kötü yönetim'' nedeni ile iflas etti!

ABD Merkez Bankası (Fed) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barr, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının nedeninin "kötü yönetim" olduğunu belirtti. Barr'a göre, bankanın yönetimi faiz oranı ve likidite riskini etkin bir şekilde yönetemedi ve bu nedenle iflas kaçınılmaz hale geldi.

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

DAP Gayrimenkul Geliştirme 2022'nin ilk 3 ayında kaç lira hasılat elde etti?

DAP GM tarafından yayınlanan faaliyet raporunda yer alan verilere göre; 134 milyon 766 milyar 646 TL cari hasılat geliri elde etti.

Yoltaş Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yoltaş Desıgn Mimarlık Limited Şirketi Kağırhane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Murat Germen tarafından kuruldu.

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Polatcan Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polatcan Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağırhane'de 210 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Polatcan, Mustafa Polatcan ve Yusuf Polatcan ortaklığında kuruldu.

Silikon Vadisi’ne 10 milyon liralık yatırım!

Silikon Vadisi’ne 10 milyon liralık yatırımla teknolojik çalışmaları geliştirmek amacıyla Türkiye’nin ‘uluslararası kuluçka merkezi' kuruldu. 

Afyonkarahisar'da sit alanına kaçak inşaat yaptılar!

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seydiler Beldesi'nde yer alan Frig Vadisi'ne bağlı 1. derece sit alanına kaçak inşaat yapan kişi hakkında işlem başlattı...

Fırtına Vadisi'ndeki 15 kaçak yapı yıkıldı!

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında bulunan Rize'nin Fırtına Vadisi'ndeki dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapıdan 15’i yıkıldı.

Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

Rize Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımı sürüyor...

Fırtına Vadisi'nde 21 kaçak yapının yıkımına başlandı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkıma start verildi.

Rize Fırtına Vadisi'nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Rize'nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, İl Özel İdaresince, Fırtına Vadisi'nde bulunan kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alındı. Alınan  kararın ardından yıkımların gerçekleştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Çamlıhemşin Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımında gerginlik!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde, inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkım kararı alındı. Yapı sahipleri ve polisler arasında tartışma yaşandı.

Dap Vadisi kağırhane satılık Haberi

Dap Vadisi kağırhane satılık

Dap Yapı imzası ile Çağlayan'da inşa edilen Dap Vadisi projesinde 400 adet ofis bulunuyor. Proje toplam 932 bağımsız birimden meydana geliyor. 


Dap Vadisi'nde satışları devam eden ofislerin lansman fiyatları için son gün 30 Kasım olarak belirlendi. Projedeki ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. 


Dap Vadisi'nde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. Projedeki ofisler "Ofis Yönetim Sistemi" ile kendini 8 ila 12 yıl arasında amorti ediyor.


Dap Yapı bünyesinde 36 ay vade farksız taksit yapılan Dap Vadisi projesi, Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinden meydana geliyor. 


Dap Vadisi içerisinde özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti, 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, kuru temizlemeden, kuaför ve terzi mevcut.


Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: