30 / 04 / 2024

Dap Vadisi lansman fiyatı

Dap Vadisi lansman fiyatı

40 bin metrekare alanda 932 bağımsız ofisten oluşan 'DAP Vadisi' toplantı odaları ve işadamlarına yönelik VIP hizmetiyle dikkat çekiyor. Kafe, kuaför, terzi hizmeti de var.

Dap Çekmeköy'ün lansmanı yarın! 

Dap Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Dap Çekmeköy'ün lansmanı yarın gerçekleştirilecek. 

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Düşler Vadisi Riva lansman fiyatları Ocak 2019!

Düşler Vadisi Riva lansman fiyatları Ocak 2019 haberimizde yer alıyor. Projenin ilk etabında 509 adet villa bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva'da yıl sonuna kadar lansman fiyatlarıyla!

Düşler Vadisi Riva'da yıl sonuna kadar lansman fiyatlarıyla konut sahibi olunabiliyor. Projenin detayları haberimizde yer alıyor.

Düşler Vadisi Riva basın lansmanı 18 Ekim'de!

Yılmaz inşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi basına tanıtılacak. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın 869 bin 362 metrekare olan arsası üzerine inşa ediliyor. 

Düşler Vadisi Riva satışları başladı!

Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen Düşler Vadisi Riva projesinde satış dönemi başladı. Lansmanı henüz yapılmayan proje ''Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganı ile tanıtılıyor. 

Düşler Vadisi Riva satışta!

Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde hayata geçirilen ve henüz lansmanı yapılmayan Düşler Vadisi Riva satışa çıktı.

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi!

Lansmanının bugün yapıldığı Dap İzmir projesinde 1 yıl kira garantisi sunuluyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

DAP İzmir'in lansmanı yapıldı! 2 bin 300 liradan başlayan taksitler!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan DAP Yapı, İzmir’deki ilk projesi “DAP İzmir”için bugün basın lansmanı düzenlendi. 

DAP İzmir basın lansmanı 7 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan, DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir projesini tanıtmak için bir basın toplantısı düzenleyecek. 

Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları!

Dap Yapı İzmir Bornova'da lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 

Bornova DAP İzmir'de büyük fırsat! Senetle ödeme kampanyası uzadı!

DAP İzmir Bornova projesinde lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Projede senetle ödeme kampanyası 19 Aralık'a kadar uzadı.

Dap Vadisi lansman fiyatı Haberi

Dap Vadisi lansman fiyatı

DAP Yapı, İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Çağlayan bölgesindeki iş ve yaşam alanlarını hizmete soktu. 'DAP Vadisi’nde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis’in satışları,190 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarıyla devam ediyor. DAP Yapı, 21 m2 ile 330 m2 arasında değişen ofis alanları, her bir projenin içinde bulunan toplantı odaları ve iş adamlarına yönelik geliştirdiği VIP hizmet anlayışıyla beyaz yakalı çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Çeşitli mağazaların, restoranların ve cafelerin de yer aldığı DAP Vadisi yaşam alanlarıyla de dikkat çekiyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis projeleriyle Çağlayan Bölgesi'ni bir DAP Vadisi’ne dönüştüren proje, bölgenin kentsel dönüşümünü de katkı sağlıyor.


A KALİTE İHTİYACA YANIT VERECEK 


Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan DAP Holding Yönetim...