04 / 05 / 2024

dap vadisi teslim tarihi

dap vadisi teslim tarihi

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 193 bin TL'den başlıyor deniliyor. Ofis alanlarının 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değiştiği proje, DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor...

Dünyada bir ilk! Dap Vadisi projesinde bedava ofis!

Lokasyon olarak; Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika mesafede inşa edilen DAP Vadisi'nde fiyatlar 193 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

Düşler Vadisi Riva teslim bilgisi!

Düşler Vadisi Riva teslim bilgisi haberimizde yer alıyor. Galatasaray'ın Riva'daki dev arsasında hayata geçirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat tarafından yükseliyor.

Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim edilecek?

Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin ilk etabında 509 adet villa bulunuyor.

Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Galatasaray Riva Düşler Vadisi'nde hem satışlar hem de teslimler etaplar halinde yapılacak. Projede resmi satışlar başladı. Peki Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Düşler Vadisi Riva'da ilk etap 3 yılda teslim!

Düşler Vadisi Riva'da ilk etap 3 yılda teslim edilecek. Tamamı 6 yılda bitecek proje  İstanbul Anadolu Yakası Beykoz-Riva'da yükseliyor. 

Düşler Vadisi Riva ne zaman teslim?

Düşler Vadisi Riva projesi Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ediliyor. Peki Düşler Vadisi Riva ne zaman teslim edilecek?

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi!

11 blok halinde yükselen Validebağ Konakları 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje 368 konuttan meydana geliyor.  İşte DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi...

Dap İzmir Evleri teslim tarihi!

Dap Yapı İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Dap İzmir Evleri teslim tarihi ne zaman?

Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

DAp Yapı imzası taşıyan Validebağ Konakları 368 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi!

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi bu yıl Nisan ayı olarak belirtiliyor. Adam Kule'de daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Dap Teras Kule ne zaman teslim?

DAP Yapı tarafından inşa edilen Teras Kule projesi 30 katlı 2 kule olarak tasarlandı. Peki Dap Teras Kule ne zaman teslim?

Dap Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı!

Dap Yapı, farklı mimarideki projelerine bal peteğini ekledi. Taksim'de yer alan Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı. Sıfır faizle 72 ay vade yapılıyor

dap vadisi teslim tarihi Haberi

dap vadisi teslim tarihi

Bedava ofis konsepti ile ofislerin satışlarına başlanan DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Çağlayan DAP Vadisi içerisinde;  Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projeleri yer alıyor.  400 adet ofisin alıcılarına sunulduğu proje, DAP Yapı imzasıyla yükseliyor. 


Kağıthane DAP Vadisi projesinde yer alan ofisler 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projede  satın alınan ofisler kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ediyor. 


DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar sorusuna 193 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor. Projede  “Ofis Yönetim Sistemi” ilk defa DAP Vadisi projesinde kullanılacak. 


DAP Vadisi Çağlayan projesinin sosyal imkanları arasında; 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför ve...