30 / 04 / 2024

Dap Vadisi teslimleri

Dap Vadisi teslimleri

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

DAP Vadisi'nde dükkan ve mağaza yerleşimi başladı!

DAP Holding 'in toplam 932 ofisten oluşan DAP Vadisi projesinde, dükkan ve mağaza yerleşimine geçiliyor. Projede stokların satışı ise devam ediyor. DAP Vadisi Kağıthane'de konumlandırılıyor.

Dap Vadisi'nde fiyatlar 190 bin liradan başlıyor!

Dap Yapı Çağlayan'da 40 bin metrekarelik alanda eski fabrikaları dönüştürerek Dap Vadisi'ni hayata geçirdi. Genişlikleri 21 ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip 400 ofis 190 bin liradan satılıyor.

Dap Vadisi'nde 190 bin TL'ye ofis!

40 bin metrekare alanda 932 bağımsız ofisten oluşan 'DAP Vadisi' toplantı odaları ve işadamlarına yönelik VIP hizmetiyle dikkat çekiyor. Kafe, kuaför, terzi hizmeti de var.

Düşler Vadisi'nde ilk etap teslimleri başladı! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında yer alan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor.

Düşler Vadisi Riva teslimleri ne zaman?

Düşler Vadisi Riva teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat tarafından yükseliyor.

Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir projesinde fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Peki Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

Maltepe Dap Adam Kule Rezidans fiyatlar!

Maltepe Dap Adam Kule Rezidans fiyatları 306 bin liradan başlıyor. Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule projesinde daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri!

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri 36 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan projede konut ve home ofisler bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Adam Kule Residence'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Vadisi teslimleri Haberi

Dap Vadisi teslimleri

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.  Z Ofis'te 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 metrekarelik ofis alam kiralayanlara adeta 500 metrekarelik ofis kiralanmışçasına, mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu fonksiyonel hizmet sunuluyor. DAP Vadisi'nde, 932 adet ofis bulunuyor. 


Yeni Şafak 




Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://