20 / 07 / 2024

dap vazo kat planı

dap vazo kat planı

Daire büyüklüklerinin 45 metrekareden, fiyatlarının ise 250 bin TL'den başladığı Dap Vazo Kule kat planları henüz yayınlanmadı...

Dap Yeni Levent'e 82 kat ön talep geldi! 

Dap Yeni Levent projesi megakent İstanbul’un merkezi konumunda, daha önce yapılmayanı yapma vizyonu ile yükseliyor. Projedeki bin konut için 82 kat ön talep geldi...

Dap Yapı Şimdi Al 2019'da Öde kampanyasına katıldı!

Dap Yapı, teslime hazır İstmarina projesiyle ödemelerin 2019’a ertelendiği kampanyaya katıldı. Dap Holding Başkanı Yılmaz, dairelerin kira getirisiyle banka kredi taksitlerinin yarısının ödenebileceğini söyledi

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

DAP Yapı seyahat hediye kampanyasına kimler katılabiliyor?

DAP Yapı, Fransa’nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D’Azur’e seyahat hediye ediyor. Kampanyaya, 31 Mayıs’a kadar İstMarina’daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek.

Dap yapı 8 projeyle kendi ödül rekorunu kırdı!

DAP Yapı, Kartal'daki İstMarina, Çağlayan'daki Ofis Vadisi ve Vazo, Burgu ve Tango Kuleler gibi 8 farklı projeyle katıldığı European Property Avvards'tan 15 ödül ile döndü.

Dap Yapı Kartal Yat Limanı projesi için 23 Ekim'de halkın katılım toplantısı yapılacak!

Dap Yapı'nın Kartal Yat Limanı projesi için 23 Ekim 2014 tarihinde halkın katılım toplantısı yapılacak. Görüş ve önerileri almak amacıyla yapılacak olan toplantı Kartal Emex Plaza'da düzenleniyor...

Dap Vazo Kule görselleri!

Dap Vazo Kule görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2015 yılında tamamlanması planlanan Maltepe Dap Vazo Kule Evleri projesinde 20 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri!

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness yer alıyor...

Dap Vazo Kule'de 48 ay vade! 0 faiz!

22 katlı iki blok ve 19 katlı bir blok şeklinde yükselen Dap Vazo Kule projesinde 48 ay vadelendirme ile yüzde 0 oranında faiz uygulanıyor. Projede 99 adet ofis yer alıyor.

Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla! 48 ay vade 0 faiz!

Dap Vazo Kule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 48 ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor.

Dap Vazo Kule'de daireler 20 bin TL peşinatla!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dap Vazo Kule daireleri 20 bin TL peşinatla satışa sunuluyor.Projede 48 ay vade 0 faiz fırsatı da bulunuyor.

dap vazo kat planı Haberi

dap vazo kat planı

Dap Vazo Kule projesinde yer alan konutların teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede ön talep toplanıyor. 


20 Mart'ta satışa çıkacak Dap Vazo Kule Residence'ta daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 45 metrekare ile 129 metrekare arasında değişiyor. Dap Vazo Kule kat planları henüz yayınlanmadı.


Dap Vazo Kule'de bulunan daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede 11 ticari birim, 99 ofis, 289 adet rezidans daire yer alıyor.


Dap Vazo Kule'de eğlence ve rekreasyon adası, kafeteryalar, açılıp kapanabilen yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı, restoranlar, gösteri adası, hobi adası, spor alanları bulunuyor. Dap Vazo Kule kat planları yayınlandığı zaman sitemizde yer alacak.


0216 444 33 39

www.dapyapi.com.tr

Esra Nur...