04 / 05 / 2024

Dap Yapı rezidans projeleri

Dap Yapı rezidans projeleri

2014'te inşa edilecek Yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan DAP Yapı, adres olarak Avrupa yakasında Taksim ve Çağlayan'ı, Asya yakasında ise Kartal Maltepe bölgesini tercih etti...

DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

Kartal İstmarina Rezidans projesi "Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Taksim Petek Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Adam Kule Dap Yapı Rezidans ödemeleri!

Tek blok şeklinde yükselen Adam Kule projesi İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yer alıyor. Adam Kule Dap Yapı Rezidans ödemeleri kapsamında 36 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans ödemeleri!

Dap Yapı Adam Kule Rezidans ödemeleri 48 ay sıfır faizle taksitli olarak yapılıyor. Maltepe'de yükselen Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 295 bin liradan başlıyor...

DAP Yapı'dan 12 ay taksit!

DAPYapı'nın yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 home-ofis yer alıyor. Kampanyada peşinat tutarı 2016'da ödenirken 12 ay taksit Dap Yapı tarafından karşılanıyor.

Adam Kule'de 12 ay taksit Dap Yapı'dan!

DAP Yapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyatları 239 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Maltepe Dragos'ta inşa ediliyor olan Adam Kule projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Adam Kule Dap Yapı nerede?

Dairelerin 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans 27 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Peki Adam Kule Dap Yapı nerede?

Dap Yapı Adam Kule Rezidans!

Daire alanlarının 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 350 adet üniteden meydana geliyor. Dap Yapı Adam Kule Rezidans projesinde daire tipleri 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Dap Yapı rezidans projeleri Haberi

Dap Yapı rezidans projeleri

2014'te inşa edilecek Yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan DAP Yapı, adres olarak Avrupa yakasında Taksim ve Çağlayan'ı, Asya yakasında ise Kartal Maltepe bölgesini tercih etti. Kartal'da hayata geçireceği karma projenin ardından Maltepe sahilde ve Kartal E5 üzerinde iki adet rezidans projesinin inşaatına başlayacak olan DAP Yapı, Çağlayan'da ise üç yeni ofis projesini devreye alacak. Şirket 2014'ün ilk çeyreğinde de Taksim'de bir rezidans inşa edecek. 


'Kartal'a ikinci merkez' Geçtiğimiz aylarda Emlak Konut GYO'nun ihalesine katılarak Ağaoğlu ile ortaklaşa satın aldıkları arsada dev bir proje geliştiren DAP Yapı, Aralık ayı itibarıyla projenin satışını başlatacak. "Kartal'ın ikinci merkezi" olarak nitelendirilen projenin içinden hızlı tren geçecek ve önünde marinası bulunacak. Karma konsept paralelinde hastane, okul, AVM gibi unsurların yer aldığı proje, konut ve ofis...