03 / 05 / 2024

Dap Yapı ticari projeleri

Dap Yapı ticari projeleri

Projeleriyle adından söz ettiren DAP Yapı, 2015 yılı için 700 milyon liralık yeni yatırım planlıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, geliştirdikleri projelere ilişkin bilgiler verdi.

DAP Yapı Nişantaşı projesin imar planı askıda!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün 26 dönümlük arazisinin imar planı askıya çıkarıldı. DAP Yapı tarafından proje geliştirilecek arazi üzerinde konutlar için 10, ticari alanlar için 5 kat sınırı getirildi.

DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017!

Toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017 başladı. Projede yüzde 5 peşinat verildiğinde 15 ay ödeme yapmaksızın 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık!

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık konut seçenekleri 1+1'den 6+1'e kadar tasarlanıyor. Projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

DAp Yapı imzası taşıyan Validebağ Konakları 368 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

Dap Yapı Teras Kule ödeme kampanyası!

2019 yılında teslim edilmesi hedeflenen Teras Kule projesi 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte Dap Yapı Teras Kule ödeme kampanyası...

DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule projesi 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

Dap Yapı İstmarina ödeme seçenekleri!

Toplam 1.423 daire ve 100 ticari birimden meydana gelen İstmarina projesinde fiyatlar 816 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelere ise yüzde 10 indirim sağlanıyor. İşte Dap Yapı İstmarina ödeme seçenekleri...

Validebağ Konakları Dap Yapı dükkan fiyatları!

Toplam 368 daire ve ticari birimlerden meydana gelen Altunizade Validebağ Konakları'nda ev fiyatları 598 bin lira ile 6 milyon 353 bin lira arasında değişiyor. Peki Validebağ Konakları Dap Yapı dükkan fiyatları ne kadar?

Dap Yapı İstmarina Evleri ödemeleri!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal sahilinde yükselen Dap Yapı İstmarina projesinde 1.423 daire ve 100 ticari birim bulunuyor.İşte Dap Yapı İstmarina Evleri ödemeleri..

Dap Yapı Acıbadem projesinde konut sayısı 319 oldu!

Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa edilecek olan Dap Yapı Acıbadem projesinde 319 konut ve 47 ticari ünitenin tadilat yapı ruhsatı alındı.

Dap Yapı’dan bal gibi proje: Taksim Petek Residence!

Dap Yapı, bal peteği tasarımlı Taksim Petek Residence projesini görücüye çıkardı. Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje, 72 ay vade 0 faizli lansmana özel fiyatla satılıyor.

Dap Yapı Acıbadem projesine ruhsat çıktı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında Hava Lojmanları'na inşa edilecek Dap Yapı'nın Acıbadem projesine ruhsat çıktı. Projede kapsamında 307 konut ve 48 ticari ünite yer alacak.

DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan İstmarina'da ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 75 metrekare arasında değişiyor. Peki DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

Dap Yapı ticari projeleri Haberi

Dap Yapı ticari projeleri

İstanbul Kartal'daki İstMarina'nın satış ofisinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ziya Yılmaz, "2014'e neredeyse stoksuz girmiştik. İstMarina ve DAP Vadisi projelerimizle lansmana çıktık. İstMarina'da bugüne kadar bin 36 dairenin satışı tamamlandı. DAP Vadisi'nde ise çok kısa sürede yüzde 82'lik satış oranı yakaladık" dedi. 2015 yılında da aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirten Yılmaz, şunları söyledi: "Satın aldığımız arazi neye uygunsa, konumuna ve araştırma raporlarına göre karar veriyoruz. Kendimizi ofisle veya konutla sınırlandırmıyoruz; AVM'ler, oteller, karma projeler daha farklı konseptler geliştirebiliriz. 2015'te yaklaşık 700 milyon TL'lik bir yatırım yapacağız. 3 yeni projeyi lanse edeceğiz: Taksim Petek, Adam Kule ve Kartal'da yeni bir proje." 


80 PROJEYE ULAŞACAK 


Avrupa'nın satış fiyatlarıyla Türkiye'nin konut satış fiyatları arasında en az 4-5 kat fark olduğunu kaydeden Yılmaz,...