06 / 05 / 2024

darende fizik tedavi hastanesi

darende fizik tedavi hastanesi

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

SGK’dan müjde! Tüm tedavi masrafları ödeniyor!

SGK’dan önemli bir duyuru geldi. Bu hastalık ile baş ediyorsanız, tüm tedavi masraflarınız ödenecek. İşte detaylar!

Malatya Darende TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ Malatya Darende 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Darende'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Darende'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Darende sosyal konut projesi... 

Malatya Darende Belediyesi'nden emlak vergisi müjdesi!

Malatya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda emlak vergisine dair yapılacak indirimler hakkında müjde verdi.

TİKA Libya'daki Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi'ni tamamladı!

Libya'nın Misrata kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapımı bitirilerek en modern cihazlarla donatılan "Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi" iki ülke yetkililerinin katıldığı törenle Libya Sağlık Bakanlığına devredildi.

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli atıldı!

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

Darende'de 215 yıllık kerpiç ev zamana direniyor!

Malatya'nın Darende ilçesinde bulunan 215 yıllık kerpiç ev zamana direniyor. 215 yıllık tarihi kerpiç evin restore edilmesi planlanıyor.

TOKİ Malatya Darende projesi satışa çıktı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

Ayakta Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ayakta Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı...

Malatya Darende'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Darende ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

darende fizik tedavi hastanesi Haberi

darende fizik tedavi hastanesi

Malatya ilinin Darende ilçesinde yapı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.Zaviye Mahallesi'nde 5 bin metrekare alan üzerine kurulan ve lojmanları ile iki bloktan oluşan hastanenin kaba inşaatında sona gelindi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yüklenici firma, teslim tarihine yetişmesi için 60 kişilik bir ekiple çalışmasını sürdürüyor. Sağlık turizmi açısından Darende'ye önemli katkıda bulunması beklenen hastane, artırılabilir 20 yatak kapasitesiyle yılın 12 ayı hizmet verecek.

Yüklenici firma sorumlusu İsmet Kartal, inşaatın hızla devam ettiğini ve hastanenin 2020'nin ilk çeyreğinde hizmete açılmasının planlandığını söyledi. Malatya ve çevresinde bir ilki temsil ettiğini belirten Kartal, şunları söyledi:
 
"Önceki dönem belediye başkanı Sayın Süleyman Eser beyin gayretleriyle ilde olmayan bu güzel hizmeti ilçeye kazandırıldı. Bizde yüklenici firma olarak...