04 / 05 / 2024

Dark İn White inşaat nerede

Dark İn White inşaat nerede

Dark İn White Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Fikret  Bükçüoğlu tarafından kuruldu.

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

250 Dolara kredi notunu yükseltiyorlar Aman dikkat elinizi verip kolunuzu kaptırmayın

Türkiye gazetesinden Kaan Zenginli'nin haberine göre internet dünyasının karanlık yönü olarak bilinen ve küresel yasa dışı ticaretin büyük bölümünün döndüğü Dark ve Deep Web hızla yayılıyor. Küresel çapta günlük 7 milyar dolarlık ticaret yapılan karanlık internet ağına Türkiye’den de ciddi bir şekil

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red White İnşaat Otomotiv Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mesut Doğan tarafından kuruldu.

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Dark İn Black Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark İn Black Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Fikret Bükçüoğlu tarafından kuruldu.

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Tree İstanbul Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Çelik tarafından kuruldu.

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Güneş tarafından kuruldu.

Dark Emlak İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Emlak İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Ceyran tarafından kuruldu.

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Iman Pour Shakıba ve Mılad Pourshakıba ortaklığında kuruldu.

White Lotus Development Türkiye’deki yatırımcıyı KKTC’ye davet ediyor!

Son beş yılda Kuzey Kıbrıs’ın en iddialı projelerini hayata geçiren White Lotus Development, Türkiye’deki yatırımcıyı niş yatırım fırsatlarını değerlendirmek için KKTC’ye davet ediyor. 

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Hicazi ve Saad Saleh A Alazwari ortaklığıyla kuruldu.

Dark Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Dark Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altan Astarlı tarafından kuruldu. 

Dark İn White inşaat nerede Haberi

Dark İn White inşaat nerede

Dark İn White Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Fikret  Bükçüoğlu tarafından kuruldu.

Dark İn White Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM a. Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, b. Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri...