03 / 05 / 2024

Darty Montaj

Darty Montaj

Bodrum mağazasına özel olarak ücretsiz olarak randevulu teslimat ve montaj hizmeti sunacak olan DARTY, bu hizmeti başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için kendi montaj ve servis ekibini Bodrum’a yığıyor

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

İmd İskele Demontaj Montaj Hizmetleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmd İskele Demontaj Montaj Hizmetleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Olgun Atmaca tarafından kuruldu.

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Zuhal Bayraktar tarafından ortaklığında kuruldu.

Arcas Mimarlık İnşaat Ve Montaj Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcas Mimarlık İnşaat Ve Montaj Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Ahmet Sebüktekin tarafından kuruldu.

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adatepe tarafından kuruldu.

Form Akustik Montaj Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Akustik Montaj Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sutlangazi'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Haliloğlu tarafından açıldı. 

Carewınd Rüzgar Türbinleri Montaj Bakım Ve Servis Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carewınd Rüzgar Türbinleri Montaj Bakım Ve Servis Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Vahdet Demirok tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı yapıldı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında hayata geçirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün son tabliye montajı bugün gerçekleştirildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşa edilen "1915 Çanakkale Köprüsü"nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamamlandı. 

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montajı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montaj işlemleri için sona gelindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın köprüden yürüyerek geçecek.

Darty Montaj Haberi

Darty Montaj

Türkiye’deki 28. mağazasını 28 Haziran’da Bodrum Midtown AVM’de açan DARTY, Bodrum mağazasına özel olarak ücretsiz ve randevulu teslimat ve montaj hizmeti verecek.


Bodrum’da ilk ve tek olan bu uygulama ile DARTY, Bodrum Midtown AVM mağazasından alınan ürünlerin teslimat ve montajını istenilen tarih ve saatte gerçekleştirecek. DARTY bu hizmeti başarılı bir şekilde vermek için kendi montaj ve servis ekibini özel olarak Bodrum’a sevk etti. Bodrum’da tatil için bulunan ve zamanla yarışan Bodrum sakinlerinin vaktini almamak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla özel bir hizmet prensibi ile yola çıkan DARTY, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyor.


Bodrum ile birlikte bu yılki 4. mağazasını faaliyete geçiren DARTY, hizmet konusundaki başarısıyla da adından söz ettiriyor. DARTY Bodrum mağazasına özel olarak ücretsiz randevulu teslimat ve montaj hizmeti sunmasının yanı sıra alınan ürün arızalanırsa yetkili serviste kaldığı...