10 / 05 / 2024

Daşdemirler İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Daşdemirler İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Daşdemirler İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Reşat Daşdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevil Akbulut tarafından kuruldu.

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.00,00 TL sermeye bedeli ile Ramazan Doğan tarafından kuruldu.

Metram İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metram İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Pamuk tarafından kuruldu.

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu!

Satcar Otomotiv Elektronik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satcar Otomotiv Elektronik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Kamil Ozan tarafından kuruldu.

Albayraklar Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bayram Ali Albayrak tarafından kuruldu.

Alke Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alke Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Behlül Albayrak tarafından kuruldu.

Daşdemirler İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Daşdemirler İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Daşdemirler İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Reşat Daşdemir tarafından kuruldu. 


Daşdemirler İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat malzemelerinin alımını ve satımını ithalatını ve ihracatını yapmak ve her türlü nakliye ve taşımacılık hizmetlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Daşdemirler İnşaat Nakliyat Otomotiv Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Merkez Mah.Salihpaşa Cad. No.32/30...