29 / 04 / 2024

DASK Anadolu Buluşmaları

DASK Anadolu Buluşmaları

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni toplumsal bilinçlendirme programı kapsamında, Türkiye’yi şehir şehir gezerek deprem riski, zorunlu deprem sigortası ve kentsel deprem bilinci gibi pek çok konuda bilgi veriyor..

DASK Anadolu Buluşmaları devam ediyor!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar yaptığı açıklamada " Dünyanın en çok poliçe üreten üçüncü ülkesi konumuna gelmiş vaziyetteyiz " dedi.

DASK Anadolu Buluşmaları’nın üçüncü durağı Sivas’ta gerçekleşti!

DASK tarafından düzenlenen DASK Anadolu Buluşmaları’nın son durağı Sivas oldu. Deprem bilincinin artırılması için düzenlenen etkinlik Sivas Valisi, Sivas Belediye Başkanı, Sivas yerel yönetimi, DASK yöneticileri ve Sivaslıların katılımıyla gerçekleşti.

DASK Anadolu Buluşmaları’nın ikinci durağı Erzurum!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Türkiye ’yi şehir şehir gezerek deprem riski ve de zorunlu deprem sigortası bilincinin arttırılması gerekliliğini DASK Anadolu Buluşmaları kapsamında anlatıyor.

Selamet Yazıcı: DASK'ın 12 milyar lira ödeme kapasitesi var!

DASK Anadolu Buluşmaları'nda konuşan DASK Başkanı Yazıcı, "Son 10 yılda dünyada yıllık ortalama 140 milyar dolar afet kaybı meydana gelmiş. Bu ekonomik kaybın yüzde 32'si sigorta ile karşılandığını söyledi.

DASK Anadolu Buluşmaları'nın ilki Balıkesir'de gerçekleşti!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu, Türkiye'yi şehir şehir gezerek deprem riski, deprem hazırlıkları, zorunlu deprem sigortası ve kentsel deprem bilinci gibi pek çok konuda bilgi vereceği "DASK Anadolu Buluşmaları"nın ilkini Balıkesir'de düzenledi.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

47. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 47. Gündem Buluşmaları’nı yarın gerçekleştirecek.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Gündem Buluşmaları’nın 46.'sını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları'nda küresel tedarik krizi masaya yatırıldı!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 45’incisinde küresel tedarik krizi masaya yatırıldı...

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 45. Gündem Buluşmaları’nda inşaat malzemeleri sanayisinde finansman konusu masaya yatırılacak.

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

İMSAD 42. Gündem Buluşmaları toplantısında küresel ekonomi ele alındı!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 42’inci kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları' 28 Nisan Çarşamba günü gerçekleşti.

Fiyatlar enflasyonun 15 puan üzerinde arttı!

Anadolu Buluşmaları'nda bir araya gelen çimento sektörünün temsilcileri, ev fiyatlarındaki artışın çimentodan kaynaklanmadığını belirtti. Türk Çimento Başkanı Dr. Tamer Saka, konutlardaki fiyat artışının enflasyonun 15 puan üzerine çıktığını dile getirdi.

Türkiye İMSAD 40. Gündem Buluşmaları toplantısı bugün!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 40. Gündem Buluşmaları toplantısını bugün gerçekleştirecek.

DASK Anadolu Buluşmaları Haberi

DASK Anadolu Buluşmaları

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni toplumsal bilinçlendirme programı kapsamında, Türkiye’yi şehir şehir gezerek deprem riski, zorunlu deprem sigortası ve kentsel deprem bilinci gibi pek çok konuda bilgi verdiği DASK Anadolu Buluşmaları’nın üçüncüsünü Sivas’ta gerçekleştirdi. Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkanı Sami aydın ve DASK Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar’ın katılımıyla düzenlenen etkinliğe Sivas halkı yoğun ilgi...