02 / 05 / 2024

DASK hasar ihbarı

DASK hasar ihbarı

DASK, Marmara Denizi merkezli deprem sonrasında hızla hasar ihbarlarını alıyor ve hasar tespit çalışmaları için eksper görevlendirmeleri yapıyor...

DASK'a hasar ihbarı yağıyor!

İstanbul, Silivri açıklarında meydana gelen 5.7’lik depremin ardından Doğal Afet Sigortaları Kurumu’na (DASK) hasar ihbarları yağıyor.

DASK hasar ihbarı nasıl yapılır?

Zorunlu Deprem Sigortası sahiplerinin, teminat kapsamındaki deprem ve deprem kaynaklı zararlarının bildirimi için aşağıda belirtilen ihbar noktalarını aramaları gerekiyor. Peki, DASK hasar ihbarı nasıl yapılır?

DASK hasar tespiti!

DASK Zorunlu Deprem Sigortası poliçe sahiplerinin olası bir deprem sonrasında hasarlarının karşılanması için ilk önce tespitin yapılması gerekiyor. DASK hasar tespiti ve detayları haberimizde...

DASK'ın 35,9 milyar TL'lik hasar ödemesinin yüzde 96'sı 6 Şubat depremleri için!

DASK tarafından, zorunlu deprem sigortası olup depremde hasar gören konutlara bugüne kadar toplam 35 milyar 906 milyon 326 bin TL'lik hasar ödemesi gerçekleştirildi.

DASK'tan son dakika açıklaması! Ödenilen paralar geri alınacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından deprem bölgesinde hasar durumu değişen ve güçlendirilerek yıkılmasının önüne geçilecek olan binaların, tapuda, elektrik ve su idaresindeki işlemlerinin yapılabilmesi için DASK kayıtlarına tekrar alınması gerektiği kaydedildi.

Deprem sonrası Küçükçekmece'deki bina için kırmızı alarm! Hasar ihbarı üzerine bina incelemeye alındı!

Bugün Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedilirken, Küçükçekmece'deki 4 katlı binanın hasarlı olduğunda dair gelen ihbar üzerine inceleme başlatıldı. 

Deprem hasar ödemesinde son dakika: DASK deprem hasarlarını bu fiyattan ödeyecek! Tek tek açıklandı! 

DASK'ın deprem hasarlarını hangi fiyattan ödeyeceği ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki hasar ödemeleri 55,5 milyar TL’ye ulaştı!

Temmuz 2023 itibarıyla afet bölgesindeki 11 şehirdeki 144 binden fazla dosyaya 26 milyar liraya yaklaşan hasar ödemesi yapıldığını kaydeden Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Özgür Obalı, DASK’ın hasar ödemeleriyle bu rakamın 55,5 milyar liraya ulaştığını belirtti.

DASK, 26.5 Milyar TL'yi aşan tazminat ödemeleriyle dikkat çekiyor!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 560 bin hasar ihbarını alarak gerçekleştirdiği tazminat ödemelerinin 26.5 milyar TL'yi aştığını duyurdu.

DASK'ın tazminat ödeme tutarı 24 milyar liraya yaklaştı! 519 bin 851 adet hasar ihbarı yapıldı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), bugün itibarıyla DASK'a 519 bin 851 adet hasar ihbarı geldiğini ve tazminat ödeme tutarının 24 milyar liraya yaklaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

DASK'ın hasar ödemesi 21 milyar lirayı geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğal Afet Sigortaları Kurumundan (DASK), Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bugüne kadar 21 milyar 111 milyon 86 bin 703 lira hasar ödemesi yaptı.

DASK depremden bu yana 17 milyardan fazla hasar ödemesi yaptı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bugüne kadar 17 milyar 121 milyon 548 bin 456 TL hasar ödemesi yaptı.

Deprem sonrası DASK toplam ne kadar ödeme yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Meydana gelen deprem felaketinin hemen ertesinde AFAD’a 100 milyar TL tahsis ettik. Şu ana kadar da yaklaşık 40 milyar TL nakit aktarımı gerçekleştirdik ve DASK çerçevesinde bugüne kadar toplam 11,5 milyar TL hasar ödemesi yaptık" dedi.

DASK’ta ödenen tazminat tutarı 6,5 milyar lirayı aştı! Hasar ihbarı nasıl yapılıyor? Tazminatlar hangi bankaya yatıyor?

Kahramanmaraş depremlerinin ardından konutları hasar gören veya yıkılan sigortalılara ödenen tazminat tutarı 6,5 milyar lirayı aştı. DASK yetkilileri 117 milyar liralık ödeme kapasitesine sahip olduklarını belirtti

DASK'ın açıklaması herkesi şaşırttı! İşte depremin ekonomik hasarı 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Kahramanmaraş merkezli zelzelelerin akabinden bugüne kadar 3 milyar 351 milyon TL hasar ödemesi gerçekleştirdi.

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

DASK hasar ihbarı Haberi

DASK hasar ihbarı

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), geçtiğimiz gün Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin ardından hızla hasar ihbarlarını almaya ve hasar tespit çalışmaları için eksper görevlendirmelerini yapmaya başladı. Yoğunlukla İstanbul’dan olmak üzere Tekirdağ, Kocaeli, Bursa ve Balıkesir’den yaklaşık 2 bini aşkın Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi için hasar ihbarları yapıldı.

DASK, Zorunlu Deprem Sigortası yaptıran ev sahiplerinin ALO DASK 125 üzerinden ilettiği hasar ihbarlarını değerlendiriyor. 

Şimdiye kadar İstanbul ağırlıklı olmak üzere çevre iller de dahil 2 bini aşkın hasar ihbarı alındı. DASK, eksperleri hasar tespiti için sigortalı konutlara göndermeye başladı ve hasar süreçlerini etkin şekilde yönetmek için yürüttüğü çalışmalar sayesinde hasar tespitlerini mobil cihazlar üzerinden çok daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde yapıyor. Hasar tespit ve değerlendirme sürecinin sonuçlanması sonrasında kısa sürede tazminat ödemeleri...