05 / 05 / 2024

dask malatya ödemeleri

dask malatya ödemeleri

Elazığ Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Dask, hasarlı binaların olduğu bölgelere toplam 31 milyon TL'yi aşkın ödeme yaptı...

DASK, Elazığ ve Malatya'da 2 milyon lira hasar ödemesi yaptı!

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Mete Güler, yaptığı açıklamada Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra Elazığ ve Malatya'da şu ana kadar 2 milyon TL hasar ödemesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

DASK ödemeleri 25 milyar TL’ye yaklaştı!

DASK, 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası ödenen tutarı paylaştı. DASK, sigortalılarına ödediği tazminat tutarı 25 milyar TL’ye ulaştığını duyurdu.

DASK ödemesi nereden yapılır? DASK ödemeleri ne zaman yapılacak? DASK ağır hasarlı binaya ne kadar ödeme yapar?

DASK ödemeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar, DASK ödemelerinin ne zaman yatacağını merakla sorguluyor. İşte detaylar!

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Az ve orta hasarlı binalara DASK ne kadar ödeme yapar? Devlet desteği olacak mı? İşte yanıtı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yüz binlerce bina ya yıkıldı ya da orta ve az ölçekli hasar yaşadı. Vatandaşlar devlet desteğinin hangi binaları kapsadığını araştırıyor. Birçok vatandaş DASK ödemeleri ve devlet desteklerinin detaylarını merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Evine yıkım kararı çıkan DASK’a koşuyor!

İzmir depreminde konutu zarar görenleri DASK ödemeleri yapıldı. Şimdilerde depremzedeler, yeniden DASK’a başvuruda bulunarak, zararlarını karşılanmasını talep ediyor. Peki, bu durumda DASK ödeme yapacak mı?

DASK neleri kapsıyor?

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından hasar ödemeleri başladı. Ödemeler hakkında bilgi veren CBU UBF Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Ayan, bu ödemelerin 240 bin TL'yi aşmayacağını dile getirdi. 

DASK İzmir'de ilk ödemeleri yaptı!

DASK'tan yapılan açıklamaya göre, DASK, İzmir depreminde evi hasar gören Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi sahiplerine ilk ödemeleri yaptı. Ödemeler, öncelikle depremde yıkılan ve ağır hasar gören konutlar için yapılıyor.

DASK, Elazığ ve Malatya'da 31 milyon lira hasar ödemesi yaptı!

Elazığ Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Dask, hasarlı binaların olduğu bölgelere toplam 31 milyon TL'yi aşkın ödeme yaptı...

DASK, Elazığ ve Malatya'da 2 milyon lira hasar ödemesi yaptı!

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Mete Güler, yaptığı açıklamada Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra Elazığ ve Malatya'da şu ana kadar 2 milyon TL hasar ödemesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

DASK: Depremin hemen ardından ödemelere başladık!

DASK, Elazığ ve Malatya’ya ziyarette bulunarak hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  DASK tarafından yapılan açıklamada “Depremin hemen ardından eksperlerimizle sahaya indik ve ödemelere başladık” ifadeleri kullanıldı.

DASK Elazığ ve Malatya'da 6 bin 700 hasarlı konut tespit etti!

Türkiye’nin adeta kenetlendiği Elazığ depreminde yaralar hızlıca sarılıyor. DASK şu ana bölgede kadar 6 bin 700 hasarlı konut tespit etti. Yaşamın kısa zaman içerisinde normale dönmesi için tazminatlar hızlıca ödenecek.

DASK 2020 fiyatı ne kadar?

Elazığ Sivrice depremine, Elazığ’da 80.000 Malatya’da 102.706 konut Depreme Sigortasız yakalandığı belirtildi. Bunun üzerine ise zorunlu deprem sigortası ve DASK fiyatları merak edilmeye başladı...

DASK: En kısa sürede hasar tespitine başlayacağız!

Elazığ’da 42 bin 955, Malatya’da 62 bin 680 konutun Zorunlu Deprem Sigortası bulunuyor. Bu zamana kadar 750'ye yakın ihbar aldığını açıklayan DASK, hasar tespit çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını açıkladı. 

dask malatya ödemeleri Haberi

dask malatya ödemeleri

Elazığ'da 6.8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası, Doğal Afet Sigortaları Kurumu'na (DASK) 23 bin hasar ihbarı yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; DASK'ın internet sitesinden derlenen bilgilere göre, ocak ayında Elazığ'da  meydana gelen depremin ardından DASK, hızla hasar ihbarlarını almaya ve hasar tespit çalışmaları için eksper görevlendirmelerini yapmaya başladı.

Dün itibarıyla Elazığ, Malatya ve çevre illerden Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi için hasar ihbarı sayısı 23 bine ulaştı. Elazığ'daki 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından DASK tarafından toplamda 31 milyon TL'yi aşkın ödeme gerçekleştirildi. Bölgede hasar tespit çalışmaları hala devam ediyor.

Elazığ'da depreme karşı sigortalanan konutların oranı yüzde 45'e yaklaştı

Elazığ'daki 123 bin 310 konuttan 54 bin 925'i, Malatya'da da 165 bin 690 konuttan 72 bin 582'sinin Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi bulunuyor. Yaşanan depremden sonra...