06 / 05 / 2024

Dask sigortasınıv görüntüleme

Dask sigortasınıv görüntüleme

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Elazığ'da yıkılan binaların öncesi ve sonrasının uydu görüntüleri! 

İTÜ Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Uygulama Araştırma Merkezi, Elazığ'da yaşanan depremdeki yıkımı, uydudan görüntüledi. Sürsürü ve Muratpaşa mahallelerinin öncesi ve sonrası paylaşıldı...

Üçüncü havalimanı uzaydan böyle görüntülendi!

NASA'nın haziran ayında devreye aldığı yeni nesil görüntüleme teknolojisiyle İstanbul ilk kez görüntülendi. Bu sabah İstanbul'u çeken astronot Randy Bresnik, Twitter hesabından fotoğrafları paylaştı.

Afet sonrası hasarlı alanlara havadan görüntüleme protokolü imzalandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile DASK arasında "Afet Sonrası Hasarlı Alanlarda Havadan Görüntü Alımı ve Veri Üretimine İlişkin İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bilgiseven tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak'ta kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü uzaydan görüntülendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapım aşaması TÜBİTAK'ın RASAT uydusu tarafından adım adım görüntülendi. İşte Asya ve Avrupa kıtasını 3.kez birleştiren o köprünün uzaydan görüntüsü...

Düzce Konuralp'te altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor!

Konuralp'in 2. derece sit alanında altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor. Jeoradar yöntemiyle gerçekleştirilen çalışmalarla Batı Karadeniz'in tek antik kenti olma özelliği taşıyan Konuralp'teki arkeolojik kalıntılar tespit ediliyor.

DASK sigortasını kim yaptırır?

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz mallar üzerinde birçok sigorta yaptırılabiliyor. Ancak yapılması zorunlu olan tek sigorta DASK sigortası olarak karşımıza çıkıyor. Peki, DASK sigortasını kim yaptırır? DASK kimin adına yapılır?

Avustralya'daki orman yangını uzaydan görüntülendi!

Avustralya'daki orman yangını uzaydan görüntülendi. Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA), Avustralya’nın Adelaide bölgesinde 3 Ocak'tan beri söndürülemeyen orman yangınını uzaydan çekilmiş görüntülerini web sitesinden paylaştı.

Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Alpay Akbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Giyim Sanat Sitesi'nde kuruldu.

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor!

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor. Kozan Kalesi, Karasis Kalesi, Anavarza Kalesi ve Antik Kenti, Hoşkadem Camisi, bedesten gibi tarihi yerlerden alınan görüntüler, aynı anda uydulardan koordinat alınarak etiketleniyor.

Bartın'da görüntü kirliliği yaratan trafolara konak görüntüsü veriliyor!

Bartın Belediyesi, görüntü kirliliğine sebep olan elektrik trafoları için yeni bir uygulama başlattı. Bartın Belediyesi, kötü gözüken elektrik trafolarına konak görüntüsü vererek, yeniden topluma kazandırıyor.

Veko Giz Plaza'nın havadan görüntüleri!

İstanbul Avrupa yakasında Maslak bölgesinde hayata geçirilen Veko Giz Plaza projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Metrogarden AVM Çekmeköy'ün havadan görüntüleri!

55 bin 30 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Metrogarden Alışveriş Merkezi İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy'de yer alıyor. Sur Yapı imzası taşıyan Metrogarden Alışveriş Merkezi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Dask sigortasınıv görüntüleme Haberi

Dask sigortasınıv görüntüleme

Dask sigortasını kim yapar?

DASK sigortası zorunlu deprem sigortası olarak karşımıza çıkıyor. Açılımı Doğal Afet Sigortaları Kurumu olan DASK'ın yaptırılmadığı, bir konut ya da iş yerinin satışı, kiralaması yapılamadığı gibi, elektrik, su ve doğalgaz gibi abonelik başvuruları da onaylanmıyor.


Dask, Doğal Afet Sigortalı Kurumu'nun kısaltılması olarak tanımlanıyor. Genel olarak diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza mutlaka Dask sigortası yaptırmalınız gerekiyor.


Dask sigortasının depremden sonra insanların hayatlarına kaldığı yerden devam etmesi için depremin yarattığı maddi zararların karşılanması için yapılması zorunlu oluyor.


DASK sigortası yıllık olarak düzenleniyor. Yıllık deprem sifortası bedelleri ise, konutun yer aldığı deprem bölgesine ve konutun bulunduğu yapının yapısal özelliklerine göre belirleniyor. Peki, Dask sigortasını kim...