07 / 05 / 2024

Data Center türkiye konferansı

Data Center türkiye konferansı

BASİD ( Bilişim Alt Yapı Sistemcileri Derneği ) tarafından, bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Data Center Türkiye Konferansı' ( DCT 2014 ) sektör temsilcilerini İstanbul'da buluşturuyor.

Marriott International Türkiye'de büyümek istiyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye’deki iş potansiyelini görerek yeni yatırımlara yönelmek istediklerini belirten, JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Köseoğlu: “Marriott International Türkiye'de de büyümeyi ve daha fazla otel açmayı öngörüyor" dedi...

Crate and Barrel Türkiye'deki son mağazasını kapatıyor!

Crate and Barrel, yaklaşık 5 sene önce Zorlu Center'da açtığı ilk mağazayla başlattığı Türkiye operasyonlarını Ataköy'deki son mağazasını da kapatarak sonlandırıyor.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Türkiye son 10 yılda otellere 21 milyar dolar yatırdı!

Turizm Data Banak tarafından hazırlanan ''Türkiye Otel Yatırım Analizi''ne göre, Türkiye'de son 10 yılda yapılan otellerin toplam yatırım hacmi 21 milyar dolara ulaştı.

Hilti Türkiye mağaza sayısını ikiye katlıyor!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. Üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, “Hilti Center" mağazalarının sayısını dokuza çıkardı.

Hilti Türkiye'den 3 yeni mağaza!

Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. İzmir, Malatya ve Konya’da üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, böylelikle “Hilti Center” adı verilen mağazalarının sayısını dokuza çıkardı

Data Center ürünleri yakından incelenecek!

10 üniversitenin mühendislik fakültelerinde okuyan yaklaşık 5 bin öğrenciyle buluşacak olan “Canovate Mobil Data Center Tırı”, mühendislik öğrencilerinin kitaplardan okuduğu “Data Center” içerisinde yer alan ürünleri incelemelerine fırsat sunacak.

Data Center Projesi akıllı binası için ihaleye çıkılacak!

Türksat Genel Müdürü Ensar Gül, kamu kurum ve kuruluşlarının bilgisayar verilerinin korunması amacıyla geliştirilen Data Center Projesi kapsamında Konya'da yapılacak akıllı bina için bir iki aya kadar ihaleye çıkacaklarını bildirdi.

Türkiye'deki marka projeler Azerbaycan'da görücüye çıkacak!

Türkiye’deki emlak ve gayrimenkul firmaları ile özel yatırım projeleri Azerbaycan’da Bakü Expo Center’de ilk kez yapılacak dev bir organizasyonda tanıtılacak. 7-19 Aralık 2015’de gerçekleştirilecek Recexpo Fuarı, sektörde birçok ilkleri barındırıyor…

Türkiye'de 600 bin metrekarelik yeşil çatı var!

Uluslararası Yeşil Çatı Derneği’nin (IGRA) 4. kez düzenlediği Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, ilk kez Türkiye'ye gerçekleştirilecek. Kongre, 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center’da düzenlenecek...

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Maltepe’de kurulacak!

Maltepe Belediyesi, Türkiye’nin en büyük uluslararası fuar, kongre ve yaşam merkezini kurmaya hazırlanıyor. 1 milyon metrekarelik arazide inşa edilecek olan M’EXPO CENTER, 200 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Emaar, Türkiye'nin ilk Designer Outlet Center'ının tanıtımını yarın yapıyor!

Emaar Türkiye, Toskana Vadisi projesinin hemen yanı başında, Türkiye’nin ilk ve kapsamlı designer outlet’ini inşa ediyor.Ozan Balaban’ın da katılacağı basın toplantısı saat 09:30'da Çırağan Kempinski Hotel'de yapılacak.

Türkiye'nin Alışveriş Merkezleri Rehberi yeniden hazırlanıyor!

Türkiye'deki alışveriş merkezleri ve onların vazgeçilmez iş ortağı perakendecileri bir araya getiren rehberin dördüncüsü MAPIC 2014 için hazırlanıyor: Turkey Shopping Center Guide 2014 hazırlanıyor.

Data Center türkiye konferansı Haberi

Data Center türkiye konferansı

15 Ekim Çarşamba günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan konferansta sektördeki son gelişmeler, yenilikler, sorunlar ve çözümler masaya yatırılacak. Konferansa Almanya, İngiltere, KKTC gibi ülkelerden üst düzey isimler katılacak.

Türkiye'de veri merkezlerine ilişkin çeşitli konuların, sektörün önde gelen isimleri tarafından değerlendirileceği 'Data Center Türkiye Konferansı (DCT 2014)‘nda veri merkezleri parametrelerinin ve bilişim altyapı sektörünün tüm boyutları tartışılacak.

Sektörün önde gelen temsilcilerinin katılacağı konferansa yabancı yatırımcılarla da ilgi gösteriyor. Hızla büyüyen ve yeni teknolojilerle uygulama alanlarını genişleten sektöre önümüzdeki yıllarda yatırımların artacağı öngörülüyor.

Data center sektöründeki BT yöneticileri, danışmanlar, entegretörler, üretici ve tedarikçi firmalar, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının da etkinliğe katılması...