05 / 05 / 2024

Dato İletişim adres

Dato İletişim adres

Dato İletişim Danışmanlık ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İhsan Karataş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Yapı Merkezi'nin PR ajansı Amazon İletişim oldu!

Kısa zamanda geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Amazon İletişim Danışmanlığı; 51 yıldır Türkiye ve dünyada dev altyapı ve inşaat projelerine imza atan Yapı Merkezi’ne hizmet vermeye başladı.

Babacan Holding'in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Stosa ve Kumko Yapı ile büyüyor!

Sektöre kattığı katma değerle adından söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, İtalyan mutfak devi Stosa ve İzmir’de 40 yıldır başarılı işlere imza atan Kumko Yapı ile büyümesini sürdürüyor.

Nilüfer Mahalle İletişim Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından 23 Nisan Mahallesi’ne yapılan ‘Mahalle İletişim Merkezi’ kapılarını açtı. Vatandaşlar, Mahalle İletişim Merkezi’nde muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra belediye ile ilgili işlemlerini de rahatlıkla yapabilecek.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Ck İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akkuş tarafından kuruldu.

Alibeyoğlu Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alibeyoğlu Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Alegöz ve Gülkız Alegöz ortaklığıyla 20 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Gül Proje'nin PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Son zamanlarda gerçekleştirdiği başarılı lansmanlarla adından sıklıkla söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal, son olarak Gül Proje'yi müşteri portföyüne kattı.

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Birevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Çiftçi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Dato İletişim adres Haberi

Dato İletişim adres



Dato İletişim Danışmanlık ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İhsan Karataş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu. 


Dato İletişim Danışmanlık ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İLETİŞİM -Resmi ve özel kişi ve kuruluşların yapmakta olduğu telekomünikasyon ve iletişim hizmetlerinin bayiliklerini almak ve işletmek. -Telefon ve her türlü iletişim araç gereçlerinin ve yedek parçalarının ticaret, ithalat ve ihracatını yapmak. -Şirket her türlü telefonla, haberleşme cihazları, cep ve telsiz telefon ve telefon santralleri alımı, satımı, bakım onarımı ve servis hizmetleri ve pazarlamasını toptan ve perakende yapmak ve yaptırmak. Telekomünikasyonla ilgili faaliyetlerde bulunmak. -Şirket GSM operatörlüklerinin bayiliklerini almak, bayilikler vermek, hat almak, hat satmak, hat açmak ve kapatmak, bu konu ile ilgili...