15 / 05 / 2024

Davul Denkel

Davul Denkel

Yago İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davul Denkel, Lyudmyla Akay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Yenibosna, Vizyon Park Ofis'te kuruldu.

Azeran Mühendislik İmalat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azeran Mühendislik İmalat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mert Davul tarafından kuruldu.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Özçağ Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçağ Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özçağdavul tarafından kuruldu. 

Balıkesirli romanların konut sorunları çözüldü!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların konut sorunu çözüldü. Roman vatandaşların eski evleri davul-zurna eşliğinde bayram havasında yıkıldı.

Akel Ev Aletleri Libya pazarında yoğun ilgi görüyor!

Akel Elektrikli Ev Aletleri, ramazana özel çift tepsili davul fırın üretti. 50 ülkeye ihracat yapan firma Türkiye dışındaki en fazla çift tepsili davul fırın satışını Libya’ya gerçekleştirdi.

Torbalı'da doğalgaz için ilk kazma vuruldu!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in seçim vaatleri arasındaki 'Atatürk Mahallesi'ne doğalgaz verilmesi' çalışmalarına başlandı. İlk kazma törenle vuruldu. Başkan Görmez Atatürk mahallesi sakinleri tarafından davul zurnayla karşılandı...

Regnum Sky Tower'ın lansmanına DJ Suat Ateşdağlı katıldı!

SKY Başkent'te yükselen bir konut projesinin lansmanı, partiyi aratmadı. DJ Suat Ateşdağlı, çaldığı şarkılarla coşturdu, ışıklı davul gösterisi geceye renk kattı.

Akel’den sevgiliye birbirinden güzel hediye!

Akel’in davul fırından ocağa, elektrikli ızgaradan barbeküye, pizza tavasından tost makinesine 40 değişik üründen oluşan hediye seçenekleri sevgilisine sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenlere sesleniyor

Akel bu sezona 5 ısıtıcı ürünüyle giriş yaptı!

Davul fırından ocağa, elektrikli ızgaradan barbeküye, kavurma sacından pizza tavasına 40 değişik modelde üretim yapan Akel Elektrikli Ev Aletleri, bu sezon ısıtıcı grubunu da satışa sundu.

Bağcılar'da 14 bina ile 52 bağımsız bölüm yıkıldı!

Yüzde yüz mutabakatla devam eden proje kapsamında Güneşli Mahallesi'ndeki 2 bin metrekare alana sahip 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkür etti.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Bağcılar'da yüzde yüz mutabakatla devam eden proje kapsamında Güneşli Mahallesindeki 2 bin metrekare alana sahip 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı.

Yago İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yago İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davul Denkel, Lyudmyla Akay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Yenibosna, Vizyon Park Ofis'te kuruldu.

Bağcılar'da 14 bina ve 52 bağımsız birimin yıkımı gerçekleştirildi!

Bağcılar kentsel dönüşümle yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Yüzde yüz mutabakatla devam eden proje kapsamında Güneşli Mahallesi’ndeki 2 bin metrekare alana sahip 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı.

Davul Denkel Haberi

Davul Denkel

Yago İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davul Denkel, Lyudmyla Akay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de kuruldu. 


Yago İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   A- Şirketin   Amaç ve Konusuna   giren  konular  başlıca  şunlardır ; 1.Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin...