05 / 05 / 2024

Davut Tambahar mimarlık

Davut Tambahar mimarlık

Mimar Davut Tambahar kimdir? Mimar Davut Tambahar, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Davut Tambahar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Davut Tambahar...

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ekinci ve Muhammed Fatih Duran ortaklığında kuruldu.

Cad Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cad Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağrı Şahin ve Davut Tamaç ortaklığında kuruldu.

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Davut Bayazıt ve Sıddık Bayazıt ortaklığında kuruldu.

Temurlar Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temurlar Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Davut Temur  ve  Muhammet Taha Temur tarafından kuruldu.

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kasap ve Davut Kasap ortaklığında kuruldu.

Soyalp Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soyalp Grup Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Davut Soyalp tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Alfa İnşaat Mimarlık Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alfa İnşaat Mimarlık Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Şahin, Mirza Mehmet Kalabalık, Davut Tamaç, Özgür Hakan ve Yunus Emre Yalçın ortaklığında kuruldu.

Davut Tambahar kimdir?

Mimar Davut Tambahar kimdir? Mimar Davut Tambahar, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Davut Tambahar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Davut Tambahar...

Çataklı Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çataklı Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Emlak Gıda Ticaret Limited Şirketi, Musa Yamak Davut Yamak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Davut Tambahar mimarlık Haberi

Davut Tambahar mimarlık

Davut Tambahar kimdir?

Davut Tambahar, 2003 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre tasarımı bölümünden mezun olduktan sonra,  çeşitli tasarım ve uygulama firmalarında aktif olarak yer aldı. 2008 senesinde kurduğu DT MİMARLIK firması ile kendi çizgisini, proje ve uygulama dalında devam ettirmektedir.


DT mimarlık..

DT mimarlık 2008 yılında mimarlık & iç mimarlı, tasarım ve uygulama hizmetleri vermek amacı ile kurulmuştur.


Firma kurulduğu günden itibaren genel olarak kişiye özel mekanlar tasarlamak ve yaratmak konusunda harcadığı eforla konut projeleri üzerinde yoğunlaşmıştır.  Bunun dışında uluslar arası ve lokal birçok firma ve markaya danışmanlık ve uygulama hizmetlerinde bulunmuştur. 


İletişim..

1403 Sokak Süsler 5 Apt. No:2 Kat: Daire:3 Alsancak-İzmir

Tel: 0232 422 57 46

Tel: 0232 465 10 35

Faks: 0232 422 57 33

E-posta:...