27 / 04 / 2024

Davutoğulları İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Davutoğulları İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Davutoğulları İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüstem Davutoğlu, Tuncay Davutoğlu tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Kaft İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaft İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Arafat, Hakan Kantarc, Volkan Arafat  tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alomar ve Omer  Mayatı  tarafından kuruldu.

Marp İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marp İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Örüklü tarafından kuruldu.

Abdurrahmanoğulları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abdurrahmanoğulları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Varol tarafından kuruldu.

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kurt tarafından kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Bayrakoğulları İnşaat Kimya Metal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrakoğulları İnşaat Kimya Metal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Levent Bayram tarafından kuruldu.

Htc Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Htc Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Başkaya tarafından kuruldu.

İlke Ar Mimarlık İnşaat Mobilya Otomotiv Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İlke Ar Mimarlık İnşaat Mobilya Otomotiv Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Akbaş, İlker Özkırım ve Kenan Kuzu ortaklığında kuruldu.

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Laçin tarafından kuruldu.

Kardeşler Gnç İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Gnç İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halilibrahim Karslı tarafından kuruldu.

Davutoğulları İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Davutoğulları İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Davutoğulları İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüstem Davutoğlu, Tuncay Davutoğlu tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Davutoğulları İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına   ait     arsa ve araziler  üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve                göletler, park ve bahçe   düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek   ve...