02 / 05 / 2024

davutpaşa İnİstanbul nerede

davutpaşa İnİstanbul nerede

Toplam 51 bin 353 metrekaresi yeşil alanı bulunan projede 3 bin 565'i daireden meydana geliyor. Davutpaşa İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inİstanbul teslim tarihi!

Topkapı Inİstanbul teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi. Toplamda 4 bölümün yer aldığı proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları!

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta olan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor.

Özak Göktürk 2 nerede? Kapınızı ormana açın!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla tanıtılan Özak Göktürk 2 nerede? İşte lansman fırsatlı projenin detayları...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

10 soruda Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı!

Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı nereden geçecek? Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı hangi hatlarla entegre olacak? Hattın uzunluğu kaç kilometre? İşte tüm detaylarıyla 10 soruda Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı...

Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü için yeni karar!

İstanbul’da kentsel dönüşümün en çok tartışıldığı ilçelerden biri olan Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü için yeni karar verildi. 

Bu yıl gayrimenkul altın çağını yaşayacak!

Türkiye'de, İstanbul'dan sonra en çok konut satışının Ankara'da yapıldığını açıklayan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça gayrimenkul sektörünün altın çağını yaşayacağını açıkladı. 

İnistanbul Evleri Davutpaşa 2017 fiyat listesi!

İnistanbul Evleri Davutpaşa 2017 fiyat listesi 545 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede ilk teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleşecek...

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü'ne akıllı raylı sistem gelecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Kampüsü'nde öğrencilerin fakültelere rahat ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla projelerini hazırladığı raylı sistemi, sponsor bulur bulmaz hayata geçirecek.

Davutpaşa Parkı yenilendi!

Cerrahpaşa Mahallesi Esekapı Sokak’ta Hekimoğlu Ali Paşa Cami arkasında yer alan Davutpaşa Parkı Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalarla, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek üzere yenilendi.

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları 376 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef Ortaklığı'nın projesi İnistanbul Hayat Evleri'nde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor...

Davutpaşa Beyazpark fiyatları!

Davutpaşa Beyazpark fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Beyaz Park Topkapı projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

davutpaşa İnİstanbul nerede Haberi

davutpaşa İnİstanbul nerede

Mimarisinin PerkinsandWill'in imzasını taşıdığı projede daire büyüklükleri minimum 48 metrekareden başlayıp, maksimum 308 metrekareye kadar yükseliyor. 


2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana gelen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projenin toplam 51 bin 353 metrekaresi yeşil alanı bulunuyor.


Davutpaşa İnistanbul ortak kullanım alanları arasında kapalı otopark, oyun alanları, kreş, mescit, sinema, fitness center, asansör, güvenlik, futbol alanları, yüzme havuzu ve basketbol sahası bulunuyor.


Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projenin 3 bin 565'i dairelerden ve 16'sı ticari ünitelerden meydana geliyor. Projenin lansmanı 15 Mayıs Cuma gününde yapılacak.


Davutpaşa İnistanbul projesinin daireleri teslimleri 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projedeki daireleirn fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Telefon: 444 72 21

Web: