02 / 05 / 2024

decathlon adana mağazası

decathlon adana mağazası

Türkiye'nin altıncı, dünyanın ise 838. Decathlon mağazası 23 Ekim'de Adana'da kapılarını açıyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde açılan mağaza, 2500 metrekarelik alanıyla Akdeniz'in en büyük spor mağazası olarak yer alıyor..

Decathlon Adana mağazası 23 Ekim 'de açılıyor!

6. Decathlon mağazası, 23 Ekim 2013’te Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde kapılarını açıyor. Yeni mağaza ile 50 kişiye daha istihdam sağlayacak olan Decathlon’un Türkiye’deki ekibi 550 kişiye ulaşacak.

Akdeniz Bölge'sinin en büyük spor mağazası Decathlon bugün açılıyor!

50 farklı sporun yer alacağı ve 7000'den fazla ürünün sergileneceği Decathlon, Adana Optimum AVM'de açılıyor. Decathlon'un İstanbul, İzmir, Ankara ve Samsun'dan sonra Türkiye'deki 6.mağazası olacak...

Decathlon 23 Ekim'de Adana Optimum Outlet AVM'de açılıyor!

Dünyanın en büyük spor mağazalarından biri olan ve Türkiye'de Mayıs 2010'dan beri faaliyet gösteren spor mağazası Decathlon, 23 Ekim'de Adana Optimum Outlet AVM'de ürünlerini tüketicileriyle buluşturacak..

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Seranit Adana mağazası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Decathlon Optimum Mağazası 19 Eylül’de açılıyor!

İstanbul’daki 12. mağazasını 19 Eylül’de Optimum’da açacak olan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı yükseliyor...

Decathlon Viaport mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Viaport mağazasını yarın açıyor.

İder Mobilya'dan Adana'ya yeni mağaza!

İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. İder Mobilya'nın Adana mağazası yarın açılacak.

CarrefourSA 630’ncu mağazasını Adana’da hizmete açtı!

CarrefourSA, mağazasını Adana'da düzenlenen törenle hizmete açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Ziya Hakan Ergin yaptığı açıklamada yeni hipermarkete 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Adana Club Bussıness Mağazası açıldı!

Benna İnşaatın sahibi Dilek Cankoy, Adana'da Club Bussıness Mağazası'nı açtı. Mağaza, Adana’da bir ilk daha yaşanmasını sağladı.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

Decathlon Çorlu mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 17’inci mağazası 30 Nisan’da Çorlu’da Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

decathlon adana mağazası Haberi

decathlon adana mağazası

Türkiye'nin altıncı, dünyanın ise 838. Decathlon mağazası 23 Ekim'de Adana'da kapılarını açıyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde açılan mağaza, 2500 metrekarelik alanıyla Akdeniz'in en büyük spor mağazası! Mağazada 50 farklı spor dalında 70.000 ürün tüketicilerle buluşacak. 

18 ülkede 800'ü aşkın mağazası bulunan, cirosu 6.5 milyar Euro olan ve tüm dünyada 55.000 çalışanı bulunan Avrupa'nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye'de Mayıs 2010'dan beri faaliyet gösteriyor. Ankara, İstanbul, İzmir ve Samsun'da 5 megaspor mağazası bulunan Decathlon, altıncı mağazasını Adana'da Optimum Alışveriş Merkezi'nde açıyor. 50 farklı spor dalında amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları artık Adanalı sporseverlerle de buluşacak! Ankara Kent Park Alışveriş Merkezi'nde 3.000 metrekarelik, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 5000 metrekarelik, Marmara Forum Alışveriş...