25 / 07 / 2024

DEDAŞ elektrik ücretleri

DEDAŞ elektrik ücretleri

Bazı basın yayın organlarında tarımsal alanda kullanılan elektrik ücretleri konusunda pazarlıklar yapıldığı ve bununla bağlantılı olarak iller bazında farklı fiyatlandırmalara gidileceği konusundaki haberler, DEDAŞ tarafından kesin bir dille yalanlandı...

Elektrik, su ve doğalgaz abonelik ücretleri meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerindeki ücretlerin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016..

Doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri 27 Aralık 2015 tarihinde bir tebliğ ile açıklandı. İşte doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016..

Elektrik sayaçları tamir ücretleri 2016!

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri tebliği; sayaçların tamir, bakım ve ayar ücretlerini kapsıyor. Peki, 2016 yılı tarifesine göre elektrik sayaçları tamir ücretleri 2016 ne kadar oldu?

Su sayacı tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri Tebliğ ile belirlendi. Belirlenen bu fiyatlar tamir, bakım ve ayar ücretleri oluyor. İşte su sayacı tamir ücretleri 2016..

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016..

Diyarbakır'daki lüks sitelerde kaçak elektrik denetimi yapıldı!

Diyarbakır'da lüks dairelerin bulunduğu 11 sitede inşaat sırasında kaçak elektrik hattı çekildiği tespit edildi. DEDAŞ bu sitelerin elektrik tesisinden sorumlu teknisyenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

DEDAŞ borçları yapılandırılacak!

Başbakan Yardımcısı Arınç, DEDAŞ'a olan elektrik borçlarıyla ilgili, "İyi niyetle ödeme yapmak isteyen bütün vatandaşlarımıza yardımcı olunacak. Borç yapılandırması yapılacak" dedi. İşte Bülent Arınç'ın açıklamaları...

Diyarbakır'daki elektrik kesintilerine yürütmeyi durdurma kararı!

Diyarbakır 5. Asliye Hukuk Mahkemesi DEDAŞ'ın Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (DİSKİ) ait bazı tesislerde uyguladığı elektrik kesintisine ilişkin "ihtiyati tedbir" kararı verdi.

Diyarbakır'da elektrik krizi çözüldü!

Dicle Elektrik Dağıtım (DEDAŞ), Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DİSKİ) arasındaki gerginlik sona erdi. Mahkeme de, elektrik kesintilerine karşı yürütmeyi durdurdu.

DEDAŞ Güneydoğu’da elektriği kesti, kriz çıktı!

Güneydoğu’da belediyelerin köy içme sularına ait elektrik borcu 260 milyonTL’ye ulaştı. DEDAŞ, binlerce köyün içme suyu elektriğini kesti. Belediyeler de DEDAŞ binalarını mühürleyerek karşılık verdi.

Batman elektrik kesintisi 19 Aralık 2014!

DEDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Çamlıtepe Mahallesinde bulunan FRK Group' a ait 160/kVa trafo dikimi nedeniyle Pazar günü 08:00-12:00 saatleri arası Silvan (Fider 6) hattından enerji alan bazı yerlere elektrik verilemeyeceği açıklandı

DEDAŞ yatırımlara hız verecek!

2013 yılında bölge genelinde 93 milyon lira yatırım yapan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), yıl sonuna kadar yatırım miktarını 230 milyon liraya yükseltmeyi hedefliyor.

DEDAŞ elektrik ücretleri Haberi

DEDAŞ elektrik ücretleri

Bazı basın yayın organlarında tarımsal alanda kullanılan elektrik ücretleri konusunda pazarlıklar yapıldığı ve bununla bağlantılı olarak iller bazında farklı fiyatlandırmalara gidileceği konusundaki haberler, DEDAŞ tarafından kesin bir dille yalanlandı.



Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. sözcüsü Mehmet Gökay Üstün, Mardin ve Diyarbakır’dan tarımsal sulama abonelerinin elektrik borçlarının ödenmesi noktasında bazı kesimler tarafından ilave taleplerle ilgili çalışma yapıldığı yönünde bazı basın organlarında yer alan haberleri değerlendirdi. Üstün, söz konusu çabaları takdirle karşıladıklarını belirterek, şöyle dedi:


“Ancak elektrik dağıtım bölgemizdeki iller arasında farklı bir fiyatlandırmanın söz konusu olmadığını net bir biçimde açıklamak istiyorum. Kesinlikle illere göre farklı bir fiyatlandırma veya pazarlık söz konusu değildir. Dicle Elektrik Dağıtım bölgesindeki tüm illerimizde uygulamalarımız ve fiyatlandırmalarımız tüm çiftçiler için aynıdır. Bu noktada çiftçilerimizin de şirketimiz tarafından yapılmayan hiçbir...