12 / 05 / 2024

DEDAŞ İşletme Müdürü Kemal Kaçkin

DEDAŞ İşletme Müdürü Kemal Kaçkin

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ( DEDAŞ ) tarafından elektrik kesintilerini düşürmek için yapılan çalışmalar vatandaşların taktirini topladı. Şehirde yaşanan büyük arızaların giderilmesi vatandaşları memnun etti...

Ünye Orman İşletme Müdürlüğü'nden 8.1 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Ordu Ünye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından  8 milyon 107 bin 31 TL'lik "Arsa Satışı Karşılığı İnşaat Yaptırılması İşi" ihale ediliyor.

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 21.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi için ihale 13 Şubay'ta yapılacak. 

Dinar Orman İşletme Müdürlüğü'ne yeni bina!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'ne yeni bina kazandırılıyor. 2018 yılı yatırım programına alınan satış salonu binası 1 milyon liraya inşa ediliyor.

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nden inşaat ihalesi 12 Aralık'ta!

Erdemli Orman işletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi içim ihale 12 Aralık'ta yapılacak..

Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites genel müdürü oldu. Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi İş Güvenliği Yüksek Lisans mezunu.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

2015 yılı içerisinde Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan İdare Binası ve lojmanlar ile Doğanlı, Muncurlu Toplu Koruma Ekip binaları ve Muncurlu Depo Binası yapılan tadilatlarla yeni görünümlerine kavuştu.

Mustafa Tayfun Nef'in Pazarlama Müdürü oldu!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde yatırım değeri yüksek projeler geliştiren Timur Gayrimenkul girişimi Nef’in Pazarlama Müdürü Mustafa Tayfun oldu. Tayfun, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu.

İşgal hediyesi torpil için orman müdürüne sürgün verildi!

İstanbul Şile'ye bağlı Meşrutiyet köyünde "orman arazisinin işgal edildiği" gerekçesiyle bakanlıkla davalık olan Şile Western Garden Otel'de eşini işe yerleştiren Şile Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, Ağrı'ya gönderildi.

Can Çaycı, Kadıoğlu Konağı’nda işletme müdürü oldu!

15 yıldır turizm sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Can Çaycı, bu ay (Mart 2014) restorasyonu tamamlanarak, hizmete açılan 150 yıllık tarihi Kastamonu Kadıoğlu Konağı'nda işletme müdürü olarak görev yapıyor.

Tapusu olan bir arsanın imar durumu var mıdır?

Arazi kullanım kararları, imar durumu olarak nitelendiriliyor Peki tapusu olan bir arsanın imar durumu var mıdır? İşte yanıtı...

Tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır?

İmar durumu yapılan nazım planlar ile belirlenen arazi kullanım kararlarıdır. Peki tapusu olan her arsanın imar durumu var mıdır?

Dairenin işyeri olarak kullanımı mümkün müdür?

Kat Mülkiyeti Kanununa göre dairenin işyeri olarak kullanımı mümkün müdür, detayları haberimizde...

Süresi sona ermeden kira sözleşmesinin feshi mümkün müdür?

Bir daire kiraladığınızı ancak sözleşme süresi sona ermeden kira sözleşmesinin feshini istediğinizi farz edelim. Bu durumda süresi sona ermeden kira sözleşmesinin feshi mümkün müdür, detaylar haberimizde...

DEDAŞ İşletme Müdürü Kemal Kaçkin Haberi

DEDAŞ İşletme Müdürü Kemal Kaçkin


Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) tarafından elektrik kesintilerini düşürmek için yapılan çalışmalar vatandaşların taktirini topladı. Şehirde yaşanan büyük arızaların giderilmesi vatandaşları memnun etti.


DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Rıza Oğlak, bahar aylarının şebekeden çekilen yük ile arıza sayısı ve sürelerinin minimum olduğu iklim olduğunu belirterek, bu ayların arazi şartları bakımından bakım onarım yapılacak en uygun mevsimler olduğunu söyledi. Oğlak, "Şırnak'ın enerji ihtiyacını kesintisiz olarak karşılamak ve aşırı yüklenme sonucu oluşan arızalara en kısa ve etkin sürede müdahale etmek istiyoruz. Özellikle kış aylarında müşterilerimizin çoğu ısınma ihtiyacını elektrikle temin etmek istemeleri ve kaçak elektrik kullanımından ötürü talep gücünün kurulu tesislerimizin çok üstünde bir talep olduğundan trafo ve panolarımızda arızalara, yanmalara ve tel kopmalarına sebebiyet vermektedir. Mevcut sistemimizi daha da güçlendirmek amacıyla,...