18 / 05 / 2024

Dede-Torun merkezi esenler

Dede-Torun merkezi esenler

Türkiye'nin ilk Dede-Torun Yaşam Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Uybar İnşaat Emlak Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Uybar İnşaat Emlak Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uybar İnşaat Emlak Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Esz İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Esz İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Esz İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Berzenci İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Berzenci İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berzenci İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenler yapıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Esenler'de aylık 50 bin TL'ye kiralık kültür merkezi! 

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü, Tuna Mahallesi'nde yer alan kültür merkezini kiraya verecek.

Akıllı şehir rol modeli Esenler!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Esenler’de kurulacak ilk akıllı şehir ve mobilite test merkezi için bugün işbirliği yapılacağını dile getirdi. Varank, bu projenin rol model olacağını da ifade etti. 

Dede-Torun merkezi esenler Haberi

Dede-Torun merkezi esenler

Esenler Belediyesi tarafından Havaalanı Mahallesi'nde inşa edilen Dede-Torun Yaşam Merkezi'nin açılış törenine; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Av. Gökhan Taran, Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Ramazanoğlu ve Başkan Göksu'yu merkezde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemine kadarki yaşamını konu alan "Reis" adlı filmde Erdoğan'ın çocukluğunu canlandıran Öz-De-Bir Ortaokulu öğrencisi Esenlerli Işık Yıldız çiçeklerle karşıladı.


RAMAZANOĞLU'NDAN MERKEZE TAM NOT

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte Dede-Torum Yaşam Merkezi'ni gezdi. Yürütülecek çalışmalar ve verilecek hizmetler hakkında bilgi alan...