18 / 05 / 2024

dedeman otelleri nerelerde var

dedeman otelleri nerelerde var

Dedeman Grubu’ndaki otelcilik hisselerinin tamamı Murat Dedeman ve ailesi tarafından devralındı. Murat Dedeman: “Grubumuz, şirket ortaklarımızın 2012’de aldığı bir kararla yeniden yapılanma sürecine girdi." dedi...

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

Dedeman Moskova'da otel açtı!

Dedeman Park Izmailovo Moscow oteli Rusya'nın başkenti Moskova'da açıldı. Makul fiyatlarla 110 oda ile hizmete giren otel, müşterilerini Türk misafirperverliği ile ağırlıyor.

Dedeman Grubu Moskova'da otel açacak!

Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova oteli ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Dedeman Grubu Moskova'daki Otelini Nisan ayında açacak!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova Oteli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Moskova'daki otelini Nisan'da açıyor!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International'ın Moskova'daki 'Park Dedeman Izmailovo Moskova'sı Nisan'da kapılarını açıyor.

Dedeman işletmeciliğini yaptığı otel sayısını arttıracak!

Turizm ve otelcilik alanında 50 yılda önemli bir yer edinen Dedeman Hotels& Resorts International, ikinci otel markası Dedeman Park Otel konseptinin de etkisiyle son iki yılda önemli bir büyüme yakaladı.

Kapadokya'da turistler butik otelleri tercih ediyor!

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Atıl durumdaki Dedeman Aquapark Su Cenneti temizleniyor!

İmara aykırı olduğu gerekçesiyle 2012 yılı sonunda Dedeman Otel ile sözleşmesi feshedilerek Muratpaşa Belediyesi'ne devredilen Dedeman Aquapark Su Cenneti'nin bulunduğu bölge, belediye işçileri ve iş makinelerinin yardımıyla temizleniyor

Dedeman yurt dışında 13 otel açacak!

Dedeman, gözünü ihracatçıların etkin olduğu coğrafyalara dikti. Genel Müdür Akçakaya, yurtdışında 13 otel açacaklarını söyledi...

dedeman otelleri nerelerde var Haberi

dedeman otelleri nerelerde var


Dedeman Grubu’ndaki otelcilik hisselerinin tamamı Murat Dedeman ve ailesi tarafından devralındı. 


Bu konudaki hukuki süreçlerin tamamlandığını kamuoyuyla paylaşan Murat Dedeman: “Grubumuz, şirket ortaklarımızın 2012’de aldığı bir kararla yeniden yapılanma sürecine girdi. 1 Ekim 2013’te hissedarlar tarafından imza altına alınan sözleşmeyle, bu yapılandırma hukuki bir çerçeveye kavuştu. Bu ayrılma sözleşmesine uygun olarak, Ablam Nazire Dedeman Çağatay ve Ailesi’nin, Dedeman Madencilik hariç kalmak üzere, Dedeman Grubu’ndaki tüm hisselerini devralarak ortaklığımızı bitirmiş bulunuyoruz” dedi.  


2023 hedefleri çerçevesinde daha geniş coğrafyada faaliyet göstermeyi planlayan Dedeman Grubu, 2014’te Kazakistan ve Rusya’da yeni oteller...