05 / 07 / 2024

dedeoğlu cami yenilenecek mi

dedeoğlu cami yenilenecek mi

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Safranbolu Dedeoğlu Camisi'nde incelemede bulundu. Ertem, burada yaptığı açıklamada, Safranbolu'nun vakıf eserleri konusunda çok zengin bir ilçe olduğunu söyledi.

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Daron Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Çakmakcı ve Yasin Dedeoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Doge Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doge Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeliile Emre Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ayasofya tapusu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu meclis kürsüsünden Ayasofya’nın 19 Kasım 1936 tarihli tapusunu göstererek “Büyük harflerle ‘Ayasofya Kebir Cami’ diye tapu düzenleniyor. Toplumun belli kesimlerini karşı karşıya getirmenin hiçbir anlamı yoktur” diye konuştu. 

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Beyoğlu Kültür Yolu projesiyle Beyoğlu'nun çehresi yenilenecek!

Beyoğlu Kültür Yolu projesi, Galata Port’tan başlayıp, Galata Kulesi’ne uzanıyor. Projenin önemli yatırımlarından birisi Atlas Pasajı’nın restorasyonu. Projenin Eylül'de bitmesi öngörülüyor...

Temel Karamollaoğlu: Ayasofya, bizim kanaatimizce cami olarak açılmalıdır!

Temel Karamollaoğlu, Ayasofya’nın cami olarak açılıp açılmamasıyla ilgili, “Ayasofya, bizim kanaatimizce cami olarak açılmalıdır" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ayasofya açıklaması!

Kemal Kılıçdaroğlu, Ayasofya'nın cami olarak açılmasına ilişkin "18 yıldır yapılmayan şey şimdi neden yapılmaya çalışılıyor" dedi...

Ayasofya 90 yıl sonra cami olarak açılacak mı?

Ayasofya'nın cami olarak açılması gündemde konuşulmaya devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarı Gökhan Cıvaoğlu, bugünkü köşesinde Ayasofya'nın ibadete açılmasını yazdı...

dedeoğlu cami yenilenecek mi Haberi

dedeoğlu cami yenilenecek mi


Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Safranbolu Dedeoğlu Camisi'nde incelemede bulundu. Ertem, burada yaptığı açıklamada, Safranbolu'nun vakıf eserleri konusunda çok zengin bir ilçe olduğunu söyledi.


Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak Safranbolu'da birçok esere sahip olduklarını ifade eden Ertem, "Onların restorasyonları yıllar itibarıyla sürekli devam ediyor ve hemen hemen tamamladık gibi gözüküyor. En son Dedeoğlu Camisi'yle alakalı, orası tarihi bir yapı değil ancak gerçekten yıkılmak üzere, kaymaları olan bir cami. Onun yıkılıp yeniden yapılmasıyla ilgili yerinde görmek için bir ziyaretimiz oldu. İnşallah onu yıkıp oraya güzel bir cami yapacağız. Onun çalışmalarıyla ilgili bölge müdürümüze talimatı verdik." diye konuştu.

Restorasyon çalışmalarının tam hız devam ettiğini vurgulayan Ertem, bütün bölgelerde 250 şantiyeleri bulunduğunu bildirdi.


Şu anda 4 bin 500'ü aşan miktarda restorasyon çalışmalarının sürdürüldüğünü aktaran Ertem, "Ama...