18 / 05 / 2024

Dedeoğlu Yapı nerede

Dedeoğlu Yapı nerede

Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin ve Neval Demiriş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Berra Sokak' ta kuruldu.

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Salim Biltekin tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tatoğlu tarafından kuruldu.

Rafet Şenoğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafet Şenoğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Eyüp’te 80 bin TL sermaye bedeli ile Rafet Şenoğlu tarafından kuruldu.

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eldanız Jafarov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Torlakoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Torlakoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi Emre Turlak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karamanoğlu Yapı Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanoğlu Yapı Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hacer Ünal, Murat Çelikman, S. Oğuzhan Doğan ve İsmail Hakka İçoğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mizanoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizanoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Mizanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkan Tavukçuoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Puroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Uğur Enver Güvenç tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kılıç, İsmail İli, Furkan Aka ve Samet İli ortaklığında kuruldu.

Çınaroğlu Yapı İnşaat Taahhüt Hazır Giyim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınaroğlu Yapı İnşaat Taahhüt Hazır Giyim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çınar tarafından kuruldu.

Uğurluoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kahraman Okuducu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dedeoğlu Yapı nerede Haberi

Dedeoğlu Yapı nerede

Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin ve Neval Demiriş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Berra Sokak'ta kuruldu.


Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...