17 / 05 / 2024

Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi adresi

Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi adresi

Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin ve Neval Demiriş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Berra Sokak' ta kuruldu.

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Keklikçi tarafından kuruldu.

Kibaroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kibaroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Önkibar tarafından kuruldu.

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açlan tarafından kuruldu.

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Mehdioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ubeyd Osmani ve Umeyir Osmani ortaklığında kuruldu.

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gülsüm Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Sıtdık Azizoğlu tarafından kuruldu.

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ceyhun Cihat Bakır tarafından kuruldu.

Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi adresi

Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin ve Neval Demiriş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Berra Sokak'ta kuruldu.


Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...