06 / 05 / 2024

Defne Belediyesi altyapı

Defne Belediyesi altyapı

Defne Belediyesi, altyapı hizmetlerinin gerçekleşmesi, ulaşımı rahatlatmak ve trafik ağını genişletmek adına açtığı yollara bir yenisini ekledi.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Ankara'da kazı sezonu açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) kazı sezonunu bugün itibariyle yeniden açıyor.

Malatya Akçadağ'ın altyapısı tamam!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı şebeke çalışmaları tamamlanan Akçadağ ilçesinde yol yatırımlarına başladı.

Ordu'nun yolları modern görünüme kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yollarda sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Defne'de imar planı hassasiyet ve bilimsel temelle yapılmalı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Başkanlığı, Hatay İli Planlama Çalışmaları kapsamında Defne Belediyesi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Hatay Defne'de kentsel tasarım kurulu oluşturuldu!

Hatay Defne Belediyesi, kentin tasarım faaliyetleri konusunda hazırladığı çalışmalar ve planlamalar hakkında uzmanlarla görüş alışverişinde bulundu. Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, toplantıda “Kentsel Tasarım Danışma Kurulu” oluşturdu.

Hatay Defne'de Kentsel Tasarım Danışma Kurulu oluşturuldu!

Defne Belediyesi tarafından mimari ve estetik değerlerinin ortaya çıkarılması için Kentsel Tasarım Danışma Kurulu oluşturdu.

Defne'de yollar imar planına göre açılıyor!

Defne Belediyesi, altyapı hizmetlerinin gerçekleşmesi, ulaşımı rahatlatmak ve trafik ağını genişletmek adına açtığı yollara bir yenisini ekledi.

Defne Belediyesi imarda şeffaf!

Defne Belediye İmar Komisyonu, imar planı değişikliği başvurucularına yönelik olarak yasa ve yönetmeliklerle ilgili bilgilendirme yapıyor, raporu hazırlarken de birlikte tartışıp, birlikte çözüm yolları arıyor.

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Suluova Fevzi Çakmak Caddesi yenileniyor!

Suluova Belediyesi, Altyapı’da son aşamaya gelinen Ata Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yaya gidiş gelişlerini daha güvenli hale getirmek amacıyla Bordur ve Kaldırım çalışmalarına başladı.

Altınordu'nun altyapısı sil baştan!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin altyapısının yeniden inşa edileceği 101 kilometrelik altyapı yatırım projesinin çalışmalarına devam ediyor.

Defne Belediyesi altyapı Haberi

Defne Belediyesi altyapı

Defne Belediyesi, altyapı hizmetlerinin gerçekleşmesi, ulaşımı rahatlatmak ve trafik ağını genişletmek adına açtığı yollara bir yenisini ekledi.


Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Hancağız Mahallesi Turunçlar Düğün Salonu yanında 200 metre uzunluk ve 7 metre genişliğinde bir yol açtı.


Kış aylarında hava koşullarının uygun olduğu her anı en verimli şekilde değerlendiren ekipler, mahalle sakinlerinin evlerine ulaşımlarında çektiği sıkıntıları ortadan kaldırarak, yeni yapılaşmaların da önünü açmış oldu.


Yağışlı olmayan her anı değerlendirdiklerini söyleyen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman : “İlçemize altyapı hizmetlerinin gelebilmesi için yol şart. Yol olmadan altyapı olmaz. Bu yüzden Defne’mizin dört bir yanında imar planına göre yeni yollar açmak için durmadan çalışıyoruz.” sözlerine yer verdi.


Hatay...