27 / 04 / 2024

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz

Defne Samyeli ve sıkıntılı günler yaşadığı ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor...

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Defne Devlet Hastanesi 10 güne tamamlanacak!

Asrın olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 24 Mart 2023 tarihinde temeli atılan ve 60 günde bitirilmesi hedeflenen 300 yataklı Defne Devlet Hastanesinin yapımının 10 gün sonra tamamlanması hedefleniyor.

Hatay'da enkaz ve yıkım ekipleri 30 mahallede var gücüyle çalışıyor!

Hatay Valiliği'nden açıklama geldi. Antakya ve Defne ilçelerinde acil yıkılması gereken binaların yıkımı ve enkaz kaldırma çalışmaları 30 mahallede devam edecek.

Ev sahibine dava açan Defne Samyeli kazandığı tazminattan vazgeçti!

Ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat davası açan Defne Samyeli, kazandığı tazminattan vazgeçti...

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

İd Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İd Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  81 bin 882 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç, Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Defne Samyeli ve eski ev sahibi davalarını geri çekti!

Geçtiğimiz aylarda eski ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, sorunlarının çözüldüğünü dile getirerek davaların geri çekildiğini açıkladı. 

Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı!

Bir süre önce eski ev sahibi ile mahkemelik olan Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı.  Samyeli yeni villası için 45 bin TL ödüyor.

Hatay Yayladağı ve Defne için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Yayladağı ve Defne ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Hatay'ın kütüphane ihtiyacı meclis gündeminde!

Hatay'ın Defne, Arsuz ve Payas ilçelerinin kütüphane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Defne Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat ödeyecek!

Eski sunucu Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'dan 20 bin TL tazminat aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'ın iftira attığıyla ilgili somut bir delile rastlanmadığı ifade edildi.

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz Haberi

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz

Defne Samyeli, “Bir buçuk yıldır kiramı alamıyorum” diye hakkında haber yaptırdığı iddiasıyla, ev sahibi Yusuf Araz hakkında 50 bin TL'lik tazminat davası açmıştı. Hürriyet'ten Özge Eğirkar'ın haberine göre, Defne Samyeli, iş insanı hakkında ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma, hakaret ve tehdit’ suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Asıl kendisinin mağdur olduğunu dile getiren Araz ise Samyeli’nin kendisini tehdit eden bir şantajcı gibi gösterdiğini iddia ederek 20 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açan Araz, Samyeli’nin yaklaşık 8 senedir Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda kiracısı olarak oturduğunu söyledi.

20 BİN LİRALIK TAZMİNAT DAVASI 


Araz’ın avukatının dilekçesinde şu iddialar yer aldı: “Kira ödemeyen Defne Samyeli hakkında icra takibi başlattık. Samyeli, itiraz ederek icra takibini durdurunca İcra Hukuk Mahkemesi’ne itirazın iptali istemiyle dava açtık.

Samyeli bunun üzerine Araz...