29 / 04 / 2024

Defterdarlık Fethiye arsa

Defterdarlık Fethiye arsa

Maliye Bakanlığı 19 Haziran'da yayınladığı yönetmelik ile Defterdarlıklara kat karşılığı inşaat yapma hakkı tanıdı. İlk pazarlık Fethiye'de gelecek ay gerçekleştirilecek.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Çanakkale Defterdarlık Binası'nın yıkımına engel!

Çanakkale'de 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerçekçesiyle boşaltılan Defterdarlık Binası'nın yıkımı bürokrasi engeline takıldı.

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ'den Elazığ'a defterdarlık hizmet binası!

Elazığ İli Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 19 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Antalya Serik'te 17.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Serik'te yer alan arsa Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için 17 milyon 866 bin TL bedel isteniyor.

İzmir Gaziemir'de 5,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Gaziemir'de yer alan arsa İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için  5 milyon 165 bin TL bedel isteniyor.

Ankara Defterdarlığı'ndan 5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından Yenimahalle ve Kahramankazan İlçesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor..

Muğla Fethiye'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık 4 arsa!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, Kesikkapı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 3 milyon 403 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Afyonkarahisar'da 5.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Demirçevre Köyü'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor..

Afyonkarahisar'da 13 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Demirçevre (İnaz) Köyü ve Erkmen Kasabası'nda yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 29.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 3 ilçedeki 5 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Emlak Konut'tan satılık 7 arsa!

Emlak Konut GYO portföyünde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Arsalar İstanbul, Ankara ve Kastamonu'da yer alıyor. İstanbul'daki satışa sunulan arsalar arasında mezarlık planlı arsa dikkat çekiyor...

Defterdarlık Fethiye arsa Haberi

Defterdarlık Fethiye arsa

Böylece Defterdarlıklar, tıpkı arsa sahipleri gibi müteahhitlerle masaya oturup kat karşılığı anlaşma yapabilecekti.

Türkiye'de ilk defa müteahhitler ile masaya Muğla Defterdarlığı Milil Emlak Müdürlüğü oturacak. Fethiye Kesaikkapı'da 626 metrekare alanlı arsa üzerine kat karşılığı oranlarıyla iş merkezi yapılacak. Tahmini bedeli 1 milyon 100 bin YTL olan ihalenin geçici teminatı 165 bin YTL.

15 Ağustos'ta pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek ihalede masaya oturacak müteahhitlerden en az yüzde 50 oranında pay vermesi şartı...