30 / 06 / 2024

Değirmendere tesis

Değirmendere tesis

Kocaeli’nin sağlıklı ve arıtılmış içmesuyu ihtiyacını karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük ilçesine bağlı Değirmendere bölgesindeki kaynak suyunu arıtacak içmesuyu arıtma tesisi inşa ediliyor...

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de yer alan arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak!

7 bin 600'den fazla mülkü bulunan portföyüyle 133 ülkede 30 markasıyla faaliyette bulunan Marriott International, Türkiye'de 17 tesis daha açacak.

Sinpaş Rumeli Konakları sosyal tesis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sinpaş Rumeli Konakları sosyal tesis değerleme raporunu yayınladı...

Akasya Sosyal Tesis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akasya Sosyal Tesis'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Epsblock Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı!

Yüzde yüz yerli sermaye ile Adana ve Bayburt'ta üretilen pazarlayan Epsblock yapı blokları Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı. Küresel çaptaki bu talep, şirketi  Türkiye’de yeni tesis yatırımlarına yöneltti. 

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Servet GYO Deposite Sosyal Tesis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Deposite Sosyal Tesis'e ait değerleme raporlarını yayınladı...

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Akasya Sosyal Tesis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akasya Sosyal Tesis'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Gölcük'te 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Değirmendere Mahallesi 5580 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Değirmendere sosyal merkez ve otopark projesinde sona yaklaşılıyor!

Körfezin incisi konumunda bulunan Gölcük Değirmendere’de  geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan kapalı pazar, otopark ve sosyal merkezin inşaatında sona yaklaşıldı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Değirmendere tesis Haberi

Değirmendere tesis



Kocaeli’nin sağlıklı ve arıtılmış içmesuyu ihtiyacını karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük ilçesine bağlı Değirmendere bölgesindeki kaynak suyunu arıtacak ve bölgenin arıtılmış içmesuyu ihtiyacını karşılayacak içmesuyu arıtma tesisinin inşaatını tamamlayarak işletmeye aldı.



ÖRNEK PROJE YAYGINLAŞTIRILIYOR

İSU Genel Müdürlüğü mühendisleri tarafından projelendirilen ve Marmara Belediyeler Birliği tarafından jüri özel ödülü ile ödüllendirilen İSU-TİP içmesuyu arıtma tesisinin il genelindeki yerel su kaynaklarında uygulama çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda Gölcük ilçesine bağlı Değirmendere’deki yerel kaynak suyunu arıtmak için saatte 200 m3 suyu arıtacak içmesuyu arıtma tesisi inşa edildi. Değirmendere’nin üst kısımlarında yer alan eski arıtma tesisi yıktırılarak yeniden yapılan tesis, işletmeye alınarak bölgeye arıtılmış su verilmeye başlanıldı.


BÖLGENİN ARITILMIŞ SU İHTİYACI KARŞILANDI


Değirmendere bölgesinin üst kesimlerindeki mevcut arıtma tesisinin kapasitesinin yetersiz kaldığı ve ekonomik ömrünü...