25 / 07 / 2024

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Havva Teke tarafından kuruldu. 

Deha 34 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha 34 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşarali Kurtuluş tarafından kuruldu.

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Havva Teke tarafından kuruldu. 

Deha Yap Sat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Deha Yap Sat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cantaylan Bekdemir tarafından kuruldu. 

Mintek Yapı'dan Tuzla'ya 200 konutluk proje!

2006 yılında Hüseyin Ekşi tarafından kurulan Mintek Yapı, bugün marka tescili yapılan New markasıyla büyüyor. Butik projelerle sektörde var olan şirket, şimdiye kadar 600'ün üzerinde konut teslim etti.

Antalya Real AVM riskli yapı olarak tescillendi!

Haşim İşcan Kültür Merkezi karşılığı 2006 yılında yapılan ve Rönesans Holding'e satılan Real AVM, riskli yapı olarak tapuya tescil edildi.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Ödül Yapı 4 yeni projeye başladı!

Kayseri'de 2006 yılında kurulan ağırlıklı olarak marka konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı, bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladı. Ödül Yapı şuan Kayseri’de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan üretiyor.

2006 yılında İstanbul'un en büyük marinası Zeytinburnu'na!

2006 yılında İstanbul'un üçüncü marinası Zeytinburnu'na yapılacakmış. Kazlıçeşme'de yapılacak bin 500 kapasiteli marina 325 bin 736 metrekare dolgu alanı ile İstanbul'un en büyük marinası olacakmış.

2006 yılında TOKİ, Kuştepe'de gecekondu dönüşüm projesi başlatacak!

2006 yılında TOKİ, Şişli Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı protokolle Kuştepe'de gecekondu dönüşüm projesi başlatacakmış. İlk etapta 12 bin metrekare alan üzerinde 228 konut yapılacakmış.

2006 yılında İstanbul'da 8 okul satılacak!

2006 yılında İstanbul'da yeni okul yapımında kaynak olarak kullanılmak üzere ilk etapta 8 okul satılacakmış. Mülkiyeti Hazine'ye ait olan ve şehir merkezleri ya da sanayi bölgelerinde okul binaları sırasıyla satılacakmış.

2006 yılında Mimtur İnşaat, Polaris'i Anadolu'ya taşıyacak!

Maslak'taki Polaris Plaza'nın yapımcısı Mimtur İnşaat, 2006 yılında Anadolu Yakası'nda yeni bir projeye başlamış. Ataşehir'de inşa edilecek Polaris Residence ismindeki projede 10 ayrı tipte 86 daire yer alacakmış.

2006 yılında Riva'da 120 milyon dolarlık İngiliz alımı!

2006 yılında Ottoman Finance Company, Türkiye'de kurduğu Osmanlı Yapı adlı şirket aracılığı ile Riva'dan, Celaloğlu Ailesi'nden, 88 parselden oluşan, 1 milyon metrekare genişliğinde arazi satın almış.

2006 yılında Tat Towers'a yabancılar talip!

2006 yılında işadamı Salih Tatlıcı'nın Zincirlikuyu'daki ikiz kuleleri için yabancı taliplerle görüşmeler yapılıyormuş. Zincirlikuyu'da, şehrin en önemli bağlantı yolları üzerinde yer alan binanın iç detayları müstakbel alıcı tarafından tamamlanacakmış.

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Havva Teke tarafından kuruldu. 

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...