15 / 05 / 2024

Deha İnşaat Arazi Satışı

Deha İnşaat Arazi Satışı

Deha İnşaat Yatırım Otelcilik Turizm Bilişim Tic. ve Sanayi A.Ş., Gebze Çayırova'daki 22 bin 466 metrekare araziyi satışa çıkardı. İhale, 18 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Deha 34 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha 34 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşarali Kurtuluş tarafından kuruldu.

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Demet Sezgin ve Şenol Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İsmail Can Resne ve Ali Cem Resne ortaklığında kuruldu.

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Bartın'da arazi kavgası: 5 yaralı!

Doğal güzellikleri ile sık sık gündeme gelen Bartın'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada toplam 5 kişi yaralandı...

Sınırdaş arazi mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ali Ekber Yıldırım, bugünkü köşesinde ''Sınırdaş arazi mağdurları ve şufa davaları'' konulu yazısını kaleme aldı.

Alfa Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Fırat tarafından kuruldu. 

Sınırdaş arazi sahiplerinin ön alım hakkı kaldırıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren, 7255 Sayılı Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanunun 20.maddesine göre, tarımsal arazilerin satılması durumunda yan parsel yani sınırdaş arazi maliklerine verilen ön alım hakkı kaldırıldı. 

Deha İnşaat Arazi Satışı Haberi

Deha İnşaat Arazi Satışı
Deha İnşaat Yatırım Otelcilik Turizm Bilişim Tic. ve Sanayi A.Ş., Gebze Çayırova mevkiinde E-5'e Karayolu'na paralel, 22 bin 466 metrekare toplam alan-ticari imarlı-emsalsiz araziyi kapalı teklif-açık artırma suretiyle satacağını duyurdu. 


Deha İnşaat, arazi ihalesinin 8 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14:30'da yapılacağını açıkladı.


Adres ve iletişim bilgileri şöyle;


Deha İnşaat Yatırım Otelcilik Turizm Bilişim Tic. ve Sanayi A.Ş.


Akay Cadde No: 8/16-17 Bakanlıklar / ANKARA


Tel: (312) 425 87 44 Fax: (312) 425 95 90


www.de-ha.com.tr


İlan için