05 / 05 / 2024

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat adresi

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat adresi

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Kahraman ve Nükhet Vurgun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Şişli'de kuruldu.

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Akiş GYO'nun sermaye tavanı artırımı tescil edildi!

Akiş GYO Kayıtlı Sermaye Tavanı artırımı ve Esas Sözleşme Tadil tasarısı 28.04.2020 tarihinde tescil edildi.

Artımilim Mimarlık Tasarım ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artımilim Mimarlık Tasarım ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Akyüz tarafından kuruldu.

Yapı ruhsatı için tasarım gözetimi şartı getirildi!

Bina deprem tasarım gözetim ve kontrol hizmetleri esasları belirlendi ve Resmi Gazete’de yayımlandı. Yapı ruhsatı için tasarım gözetimi şartı getirildi...

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'na 28 ilden 75 başvuru!

Türkiye’de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak için DASK tarafından Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması düzenlendi. Yarışmaya Türkiye genelinde 28 ilden 75 başvuru geldi.

2018 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final heyecanı!

Türkiye'de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak adına DASK tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda üç gün sürecek final heyecanı başladı.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması'na 35 ilden 76 başvuru!

Türkiye'de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak amacıyla DASK tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın dördüncüsüne Türkiye genelinde 35 ilden başvuru geldi..

Enerji Verimli Bina Tasarım Yarışması düzenleniyor!

Son zamanlarda enerji verimliliğini artıracak olan yeşil binalar üzerine çalışmalarına hız veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı şimdi de “Enerji Verimli Bina Tasarım” yarışması düzenliyor. Yarışmayı kazanacak olan birinci takım ise ödül olarak yurt dışında eğitim görmeye hak kazanacak.

Portekizli mimar Carlos Mourao Pereira görmeden tasarım yapıyor!

Bir kaza sonucu görme yetisini kaybeden 45 yaşındaki Carlos Mourao Pereira, mekan tasarımına olan sevgisi nedeniyle mimarlık mesleğini sürdürüyor. Pereira: "Görerek yaptığım şeyleri artık duyarak, hissederek ve dokunarak yapıyorum" dedi.

Gönye Proje Tasarım hedeflerine uygun büyüyor!

Gönye Proje Tasarım, özellikle 2015 yılında imza attığı yeni projeler ve çalışan sayısındaki artış nedeniyle, 2016 ve sonrası büyüme hedeflerine de uygun olarak büyüyor.

MEB yeni inşa edilecek okulların tasarımını tamamladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni inşa edilecek okullara ilişkin tasarımı tamamladı. Yeni inşa edilecek okullar, öğrencilerin zevkine göre tasarlandı. Binalar artık renkli olacak. Okul bahçelerinde futbol-basketbol sahası, salıncak ve tahterevalliler olacak.

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Kahraman ve Nükhet Vurgun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Şişli'de kuruldu.

2D1 Tasarım Toplantıları serisi 'perakende' ile devam ediyor.

Perakende satış mekânlarında satış üzerindeki olumlu etkisini artırmak üzere mimarlık ve içmimarlık alanında, renk, aydınlatma, yönlendirme, grafik, görsel tasarım stratejileri gibi alanlarda çalışan uzmanlar “2D1 Perakende” toplantısında buluşuyor.

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat adresi Haberi

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat adresi

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Kahraman ve Nükhet Vurgun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Kervangeçmez Sokak Keskin İş Merkezi'nde kuruldu.


Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TASARIM VE UYGULAMA  a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. b-Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. c-Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan...