05 / 05 / 2024

dekar demiröz bahçeşehir

dekar demiröz bahçeşehir

Dekar Demiröz Adi Ortaklığı, İstanbul Başakşehir'de 491 konut ve 48 dükkandan oluşan yeni konut projesine hazırlanıyor...

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! Dekar'dan Bahçeşehir'e 181 konutluk yeni proje!

4 yeni proje için düğmeye basan Dekar Yapı, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Dekar Şehirbahçe projesini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Bahçeşehir Strada'dan ev alana 3 taş pırlanta yüzük hediye!

İstanbul Bahçeşehir’de Kanal İstanbul’a yakın bölgede hayata geçirilen Bahçeşehir Strada projesinde 27 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında daire alan herkese 3 taş yüzük hediye edilecek.

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi erteleme kampanyası!

Asmalı Bahçe Şehir Konut Projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz Ortaklığı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede kredi erteleme kampanyası ile lansmana özel cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Proje fiyatları!

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla inşa ediliyor. Asmal Bahçe Şehir projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim yapılıyor...

dekar demiröz bahçeşehir Haberi

dekar demiröz bahçeşehir


Dekar Demiröz Adi Ortaklığı,  İstanbul Başakşehir İlçesi, Tatarcık Mahallesi'nde 491 konut ve 48 adet dükkandan oluşan bir proje inşa edecek.


91 bin 691 metrekare alanda hayata geçirilen proje 2-7 kat arasında 105 blok olarak tasarlandı. 29 bin 458 metrekare taban alanı olan projenin toplam inşaat alanı 127 bin 181 metrekare.


Dekar Demiröz Adi Ortaklığı'nın projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. Projede ticari üniteler yalnızca B blokta ve zemin katlarda olacak.


Dekar Demiröz Ortaklığı'nın projesinde sosyal tesis, yüzme havuzları, çocuk havuzu, oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Tel: +90 (212) 465 48 94-95

Web: http://www.dekaryapi.com/

Gülcihan...