02 / 05 / 2024

Dekar DK 2015 projeleri

Dekar DK 2015 projeleri

Dekar DK imzasıyla yükselen Asmalı Bahçeler projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Fiyatları 541 bin TL'den başlayan projenin daire alanları ise 119 metrekareden başlıyor.

Dekar DK 2015'te daha fazla kişiyi bahçeli ev sahibi yapmayı planlıyor!

Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, " 2015 baharında daha fazla sayıda kişiyi bahçeli ev sahibi yapacak projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz " dedi. Hareketliliğin devam edeceğini de ekledi.

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler’in 2. etabı tam zamanında teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Konutların minimum 149 metrekare büyüklükte tasarlandığı projenin lansmanı 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Dekar Asmalı Hayat basın toplantısı 20 Kasım'a ertelendi!

Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ı hayata geçiriyor. Dekar Yapı lansman toplantısı 20 Kasım 2015 Cuma gününe ertelendi.

Dekar Asmalı Hayat lansman toplantısı 19 Kasım'da!

Dekar Asmalı Hayat lansman toplantısı, Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu’nun ev sahipliğinde 19 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede dairelerin alanları 123 ile 158 metrekare arasında değişiyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 48 bin 327 metrekare olarak belirlenen proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında!

‘Her eve bir bahçe2 anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar'da teslimler gerçekleşti!

‘Her eve bir bahçe' anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslim gerçekleşti!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Sokaklar’da teslimler tam zamanında gerçekleşti!

Her eve bir bahçe anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen ve toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar’ın tamamı tam zamanında teslim edildi.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de 2+1 daireler 541 bin TL'den başlıyor!

Dekar DK imzasıyla yükselen Asmalı Bahçeler projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Fiyatları 541 bin TL'den başlayan projenin daire alanları ise 119 metrekareden başlıyor.

Dekar DK 2015 projeleri Haberi

Dekar DK 2015 projeleri

Dekar DK tarafından hayata geçirilen Asmalı Bahçeler Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon ile bahçe katı ve dubleksler gibi konut seçenekleri bulunuyor.


İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde tenis kortu, seyir terası, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları, bisiklet yolları, oyun alanları ve futbol sahası gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


50 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Dekar DK Asmalı Bahçeler projesinde bahçe alanları 30 ila 300 metrekare arasında değişiyor. Daire alanları 119 ila 188 metrekare arasında değişen projenin 2.etabında toplam 228 daire yer alıyor.


Dekar Yapı Asmalı Bahçeler projesinde 119 metrekarelik 2+1 dairelerin fiyatları 541 bin TL,141 metrekarelik 3+1 dublekslerin fiyatları 627 bin TL,...