05 / 05 / 2024

Dekar DKdan yüzde 5 peşinat fırsatı

Dekar DKdan yüzde 5 peşinat fırsatı

İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat ödemesinin ardından peşinatın geri kalan yüzde 20'lik kısmı teslime kadar vadesiz bölünüyor. İşte ödeme seçenekleri...

Türkiye'deki tarım arazilerinin yüzde 15’i ipotekli!

Türkiye’deki toplam 266 milyon 766 bin 913 dekar tarım arazisinin yüzde 15’lik kısmı, yani 39 milyon 474 bin 630 dekarı ipotek altında.

Dekar Asmalı Hayat'ın yüzde 85'i satıldı!

Dekar Yapı, Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat projesiyle dikkat çekti. Yüzde 85'inin satıldığı projede ilk etap teslimleri yapıldı.

Diyarbakır Silvan Barajı'nın yüzde 70'i tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "GAP'ın kilit tesisi Silvan Barajı'nın yüzde 70'ini tamamladık. Barajla 2 milyon 350 bin dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuşacak" dedi.

Kaş İkizce Barajı'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kaş’ın İkizce Barajı inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi. İkizce Barajının tamamlandığında 2 bin 60 dekar alanı sulayacağını belirten Özgür," İnşaatın yüzde 85’i tamamlandı." dedi.

Uşak Banaz Bahadır Barajı'nın yüzde 85'i tamamlandı!

DSİ tarafından Uşak'ta inşa edilen Banaz Bahadır Barajı'nın yüzde 85'i tamamlandı. Barajın sulama kısmının da tamamlanmasıyla 6 bin 430 dekar zirai arazinin kapalı sistemle sulanacak.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinatla ev imkanı!

Bahceşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'den ev sahibi olmak şimdi yüzde 5 peşinle mümkün, ilk ekabı 7 ay sonra teslim edilecek projede konutların 300 metrekareye kadar bahçeleri bulunuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dekar Asmalı Bahçeler'den ev sahibi olmak şimdi yüzde 5 peşinle mümkün, ilk etabı 7 ay sonra teslim edilecek projede konutların 300 metrekareye kadar bahçeleri bulunuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de 556 bin 500 TL'ye 2+1! Yüzde 5 peşinatla!

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan Dekar Asmalı Bahçeler projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 556 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Daire seçenekleri 2+1'lerden başlıyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dekar DK Konut A.Ş'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler'de ilk etap 8 ay sonra teslim edilecek.

'Dekar Asmalı Bahçeler'den yüzde 5 peşinat fırsatı!

Bahçeşehir'de, 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler, yüzde 5 peşinat ile bahçeli bir ev sahibi olma imkanı sunuyor. Projenin ilk etabı 8 ay sonra tamamlanacak.

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat imkanı!

Dekar DK Konut A.Ş. tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de hayalinizdeki bahçeli eve kavuşmak artık çok daha kolay. İlk etabı 8 ay sonra teslim edilecek projeden ev alacaklara, yüzde 5 peşinat kolaylığı sunuluyor.

Asmalı Bahçeler Evleri'nde yüzde 5 peşinat avantajı!

50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etaptan oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat ödemesinin ardından peşinatın geri kalan yüzde 20'lik kısmı teslime kadar vadesiz bölünüyor.

Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinatla bahçeli ev!

DEKAR DK tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ve banka kredisini taşındıktan sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor.

Dekar DKdan yüzde 5 peşinat fırsatı Haberi

Dekar DKdan yüzde 5 peşinat fırsatı
Dekar DK tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'de yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında satış sırasında yüzde 5 peşinat ödemesinin ardından peşinatın geri kalan yüzde 20'lik kısmı teslime kadar vadesiz bölünüyor. 


Ayrıca kampanya konut kredisini de taşındıktan sonra ödeme fırsatı sunuyor. 


Tek kat ya da dubleks olarak brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları da 3 bin 700 TL ila 4 bin 800 lira arasında değişiyor. 


Toplamda 228 bahçeli evden oluşan projede 2+1'den 5+1'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. 


Dekar Asmalı Bahçeler projesinde, her evin 30 ila 300 metrekare arasında değişen bahçeleri de...