02 / 05 / 2024

Dekar Kıyıbahçe basın lansmanı

Dekar Kıyıbahçe basın lansmanı

Bahçeli ev konusunda öncü isimlerden biri olan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., Ömerli’de hayata geçireceği yeni projesi Dekar Kıyıbahçe’yi tanıtıyor.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Vaat Center'la Basın Express'e 653 yeni konut geliyor! Teslimler Aralık 2025'te! 

Vaat Center projesi Türkiye’nin yatırım değeri yüksek konumu Basın Express bölgesinde yükseliyor. Peki Vaat Center projesinde yer alan konutları fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Alya Bahçe basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul yeni projesi Alya Bahçe'yi 31 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği toplantıda görücüye çıkaracak.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat!

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dekar Kıyıbahçe 6. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede? 

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Dekar Kıyıbahçe 6. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de hayata geçirdiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’nin 6. etabı satışa çıktı.

Dekar Kıyıbahçe basın lansmanı Haberi

Dekar Kıyıbahçe basın lansmanı

Bahçeli ev konusunda öncü isimlerden biri olan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., Ömerli’de hayata geçireceği yeni projesi Dekar Kıyıbahçe’yi tanıtıyor.

Ömerli Dekar Kıyıbahçe projesinin basın lansmanı Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu’nun katılımıyla 2 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek.

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.'nin devam eden projeleri;

Asmalı Bahçe Şehir
İstanbul Bahçeşehir’de 91 bin metrekare arazi üzerinde 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşan Asmalı Bahçe Şehir projesinde bin 800 metrekarelik bir kapalı spor merkezi, ayrıca 3 adet de havuz mevcut. Asmalı Bahçe Şehir projesi toplamda 6 etaptan meydana geliyor.

Dekar Asmalı Hayat
İstanbul Beylikdüzü’nde 78 bin metrekarelik bir alan üzerinde yükselen proje 244 adet ev ve 46 adet ticari üniteden oluşuyor.  Dekar Asmalı Hayat projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 149 metrekare...