30 / 07 / 2024

dekorasyon ev süsleme

dekorasyon ev süsleme

Dekorasyon meraklısı Kadriye Uluğ, özel günlerden önce evinin görünümünü baştan aşağı değiştiriyor. 'İçimde bir çocuk var' diyen Uluğ'un evi, bu günlerde Noel Baba bibloları, çam ağaçları ve çikolatalarıyla bir yeni yıl müzesini andırıyor

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum 100 bin ev sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘5 binini bile yapamadığını' dile getirerek, bakanken Üsküdar'da toplamda 15 bin konutu dönüştürdüğünü söyledi.

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Halkbank'tan 16.980 TL peşinatla müstakil ev! Süresi dolmadan başvurun!

TOKİ çıkmayınca farklı fırsatlara yönelen vatandaşlara ilaç gibi bir haber Halkbank'tan geldi. Mülkiyet hakkı kendisine geçen ev, arsa, iş yeri gibi gayrimenkulleri uygun imkanlarla satışa sunan Halkbank'ın ilanları arasında en dikkat çekeni ise 566 bin lira değerinde 121 metrekare alana sahip müsta

Çelik ev ısınır mı? Çelik evde yaşanır mı?

Çelik evler kolay kurulumu ve düşük maliyeti ile pek çok kişinin tercihi olmaktadır. Peki çelik ev ruhsatı nasıl alınır? Bu diğer soruların yanıtı!

Prefabrik ev sökülüp takılır mı?

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler ya da başka birine ait prefabrik evi almayı planlayanlar bazı detayları öğrenmek istiyor. İşte o detaylar!

Haksız tahliye halinde kira ödenir mi?

Yaşanan kiralık ev sıkıntısı ve artan kiralar ev sahibi ve kiracı kavgalarını da katladı. Peki son zamanların gündem konuları arasında yer alan haksız tahliye durumunda ne yapılır? Haksız tahliye halinde kira ödenir mi?

Uyanık ev sahipleri harekete geçti!

Kiralık ev sıkıntısının başladığı bugünlerde ev sahibi kiracı kavgaları da arttı. Peki ev sahibi eski kiracıyı çıkarabilir mi? Ev sahibi eski kiracıya yüksek kira ödetebilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Öğrencilerin kiralık ev sıkıntısı büyüyor!

İstanbul genelinde kiralık ev sorunu gün geçtikçe büyürken üniversite öğrencileri kalacak ev bulamıyor. Emlakçılar piyasadaki son durumu anlattı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Ağrı Belediyesi'nden inşaat bekçisine ev sözü! 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

Antalya'da kiralık konut stoku kalmadı!

Antalya’da kiralık ev sıkıntısı yaşıyor. Konut kredilerine yapılan indirimde evlerin birçoğunun satılması ve hazırda konut bulunmaması kiralık ev arayan vatandaşı zora soktu. 

Şehit Er Salih Altuntaş’ın ailesine ev sözü tutuldu!

Devlet tarafından aziz şehitlerin ailelerine sahip çıkıldı. Şehit Er Salih Altuntaş’ın Ordu’da bulunan derme çatma baba ocağı yenilenip aileye teslimlerini gerçekleştirdi.

Kovid-19 salgını Kaş'ta ev kiralarını uçurdu!

Antalya'nın Kaş ilçesinde koronavirüs salgını sebebiyle tatil tercihi ev ve apartlara yöneldi. İlçede ev kiraları uçtu, birçok kişi, evlerini aparta çevirince kiralık ev sıkıntısı başladı. 

dekorasyon ev süsleme Haberi

dekorasyon ev süsleme

Dekorasyon meraklısı Kadriye Uluğ, özel günlerden önce evinin görünümünü baştan aşağı değiştiriyor. 'İçimde bir çocuk var' diyen Uluğ'un evi, bu günlerde Noel Baba bibloları, çam ağaçları ve çikolatalarıyla bir yeni yıl müzesini andırıyor

Çok değil, bundan 10 yıl öncesine baktığımızda, Noel ağaçlarını ve ışıl ışıl süslenmiş evleri sadece yabancı filmlerde görürdük. Ancak artık durum değişti ve bir Batı geleneği olan yeni yıl süslemeleri bizim toplumumuzda da yer etti. Önemli meydanlarda, caddelerde ve alışveriş merkezlerinde olduğu kadar birçok evde de süslenmiş irili ufaklı çam ağaçları ışıldıyor. Özellikle çocuklu aileler, gösterişli çamları evlerinin baş köşesine yerleştiriyor. Kar spreyleriyle camlara yazılar yazılıyor, evin farklı köşelerine Noel Baba bibloları konuyor. Elbette, siz yeni yılı karşılarken bir tek çam ağacı ve birkaç bibloyla yetinebilirsiniz. Ama...