06 / 05 / 2024

dekoratif panel radyatörler

dekoratif panel radyatörler

Evlerde dekoratif panel radyatör şıklığı: Panel radyatörünüz estetikten uzak olmak zorunda değil. Dekoratif panel radyatörler sıra dışı tasarımları, çeşitliliği ve uygulama kolaylığı ile mekanlara şıklık katıyor.

Yağlı radyatör fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Yağlı radyatörler bulunduğu ortamı, nem seviyesini düşürüp havayı kurutmadan rahatça ısıtır. Peki, en çok satan yağlı radyatör marka ve modelleri hangileri? Kumtel radyatör ısıtıcı kaç TL? Yağlı petekler ne kadar? İşte yağlı radyatör markaları ve fiyatları..

Tımestone Dekoratif Fiber Panel Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tımestone Dekoratif Fiber Panel Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kebabcı, Tuersong Paheerdıng ve Aılı Zıyawudong ortaklığında kuruldu.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

İnşaat sektörüne yeni KDV indirimi geldi!

Maliye Bakanlığı, yayımladığı tebliğ ile inşaat sektöründe yeni KDV indirimine gitti. Konut inşaatlarında kullanılan kombi, cam balkon, duş teknesi, duşakabin, küvet, mutfak dolabı, evye, batarya, duş başlığı, panel radyatör gibi ürünlerden yüzde 18 yerine yüzde 1 KDV alınacak.

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan KDV tebliği gereğince, 150 metrekarenin altındaki konutun inşasında kullanılan kombi, cam balkon, duş teknesi, duşakabin, küvet, mutfak dolabı, evye, batarya, duş başlığı, panel radyatör gibi eşyalara ilişkin yüklenilen KDV iade hesabına dahil edilecek..

Zehnder Charleston radyatörlere renk getirdi!

Zehnder Charleston,radyatörde 700 renk alternatifi ile yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor. Zehnder Charleston radyatörler, canlı ve renkli tasarımlarıyla tüm kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Zehnder’in Charleston radyatörleriyle yaşam alanları renkleniyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan ve İsviçre kalitesini Türkiye’ye getiren ithal radyatör markası Zehnder Grup’un 700 farklı renk ve yüzey kaplama seçeneği sunan Charleston radyatörü, yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor.

Lamidor Ahşap Panel Kuyumculuk Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamidor Ahşap Panel Kuyumculuk Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sinan Övün., Bilgin Türkoğlu ve Yusuf Güzel imzasıyla kuruldu.

Zehnder Quaro radyatör, banyolarda Spa etkisi yaşatıyor!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder, Quaro radyatörler ile banyolarda adeta bir spa atmosferi yaşatıyor ve ortamdaki sıcaklığı modern tasarımı ile tamamlıyor.

Styleartstone Dekoratif Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Styleartstone Dekoratif Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fahri Kaplan, İsmail Kaplan ve Gürkan Temur imzasıyla kuruldu.

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emel Özenbaş imzasıyla kuruldu.

Zehnder Fina radyatör ile banyolar 'en'leniyor!

Granichen, İsviçre Zehnder tesislerinde üretilen Fina radyatör, bir tasarımın elde edebileceği en yüksek ödül olan, “En İyinin İyisi” Red Dot ödülüne sahip.

Demir La Vida, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Büyükçekmece’de hayata geçen görkemli Demir La Vida Konut Projesi’nde Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

dekoratif panel radyatörler Haberi

dekoratif panel radyatörler

Dünyanın en büyük panel radyatör üreticisi olmaya hazırlanan Termo Teknik’in Çorlu’da 100,000m2 üzerine kurulu modern tesislerinde üretilen dekoratif panel radyatörler sıra dışı tasarımları, çeşitliliği ve uygulama kolaylığı ile  mekanlara şıklık katıyor.



Panel radyatörler, mimari  tasarıma ve  dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Genellikle tek bir renk ve tipte üretilmeleri, yerlerinin değiştirilememesi, eşyalarla uyum şansının olmaması gibi nedenlerle panel radyatörler evlerin estetikten uzak bir objesi olarak görülüyor. Oysa farklı panel radyatör tercihi ile az bir fark ödeyerek mekanlara derinlik ve bütünlük katmak, tasarımda zevkli bir dokunuş yakalamak mümkün. Termo Teknik, zengin dekoratif radyatör seçenekleri ile birbirinden şık alternatifler sunuyor.


Termo Teknik Dekoratif Panel Radyatörler 

Termo Teknik’in dekoratif panel radyatörleri, banyopan ve panel radyatör sınıfında farklı renk, tip, tasarım ve ölçülerde...