19 / 05 / 2024

deks lojistik Servet GYO

deks lojistik Servet GYO

Sevet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sevet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deks Lojistik'e yüzde 53,6 oranında iştirak ediyor...

Servet GYO 2.9 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Servet GYO'nun Almanya'daki iştiraki Oswe Real Estate GMBH'a (Oswe) ait gayrimenkullerin kısmen satışı tamamlandı. Paylarının tamamı Yeni Deks Yatırım A.Ş. unvanlı ve 2 milyon 963 bin 863,64 TL sermayeli bir şirket kurulmasına karar verildi.

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO'nun Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı ve tescil işlemi tamamlandı. Bu işlem sonucunda Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.

Servet GYO ile Deks Yatırım resmen birleşti! 

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi...

Servet GYO, Deks Yatırım ile birleşti!

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemlerine ilişkin 15 Aralık 2019 tarihinde Yönetim Kurulu'nun aldığı kararları açıkladı.

Servet GYO Çelik Tüzün Lojistik Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Tüzün Lojistik Merkezi' ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

Servet GYO, DEKS Yatırım'dan hisse aldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak hissesi alımı hakkında açıklama yaptı.

Servet GYO, Deks Yatırım'dan 637 bin 500 adet hisse aldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deks Yatırım A.Ş. nin, nominal bedeli 637 bin 500 TL olan 637 bin 500 adet hissesini 3 milyon 595 bin 500 EURO bedelle aldı...

Deks Yatırım'ın sermayesi 40 milyon 122 bin TL'ye çıkarılıyor!

Servet GYO, iştirak şirketi olan Deks Yatırım'ın sermayesinin 40 milyon 122 bin TL'ye çıkarılmasına olumlu bakıyor.

Servet GYO ile Deks Yatırım'ın ortaklık payı yükseldi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO ile Deks Yatırım'ın ortaklık payı bildirisi yayınlandı.

Sancaktepe Çelik Tüzün Lojistik Merkezi'nin değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortalığı'nın portföyünde yer alan, İstanbul Sancaktepe'de bulunan Çelik& Tüzün Lojistik Merkezine ait revize edilen değerleme raporu yayınlandı.

Servet GYO Çelik Tüzün Lojistik Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan, İstanbul Sancaktepe'de bulunan Çelik& Tüzün Lojistik Merkezine ait güncel değerleme raporu yayınladı.

Çelik Tüzün Lojistik merkezinin değerleme raporu güncellendi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ' nın portföyünde yer alan Çelik ile Tüzün Lojistik merkezine ait değerleme raporu güncellendi.

Servet GYO Almanya'da dev bir yatırıma imza attı!

Sinpaş Holding iştiraki Servet GYO, Almanya 'nın Frankfurt şehrinde 242 bin 399 metrekare arazi üzerinde yerleşik ofis depo ve lojistik alanların bulunduğu işletmeyi satın aldı.

deks lojistik Servet GYO Haberi

deks lojistik Servet GYO

Servet Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Şirket merkez adresinde toplanarak; 


1) Frankfurt'ta bulunan ve 242.000 m2 arsa üzerinde 291.000 m2 kiralanabilir ofis ve lojistik alana sahip tesisi satın almak üzere 250.000 TL sermaye ile İstanbul'da kurulacak olan "Deks Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi"ne % 53,6 oranında iştirak etmeye,


2) Söz konusu Şirketin kuruluşu ile ilgili işlemlerin yürütülmesi için Şirketimiz yönetiminin yetkilendirilmesine,


katılanların oybirliği ile karar vermiştir.


SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

YÖNETİM...